blabla, torsdag

Åhh. Här sitter man och kollar på lite gamla bilder jag hittat på några cd-skivor.. varför kan jag inte bara få tillbaka mitt långa tjocka hår igen?
  öh, snygg bild förövrigt.. syrran skulle inte bli glad om hon såg denna.. haha 

Okej, jag ska sluta tjata! I eftermiddag ska jag med mamma på Röhnisch utförsäljning, se om jag hittar några träningskläder. Har ju blivit duktig och börjat träna lite oftare nu, hehe. Roligare att träna om man har fina kläder! :)
Sen kommer Martini hem också. Hon har ju varit på landet och lekt med syskonen i några dagar. Ska bli skönt att hon kommer hem igen, har varit så ensamt utan henne.. :/ Vi letar även efter en till katt, har ni något tips så säg gärna till! ;)

Haha!

image178image179

i lööv kids.

Jag ska putsa fönstren idag.. varför? Jo, en liten miss cat har satt en del spår när hon tittar på gamla gubbar och fåglarna utanför fönstret. Mad tanke på att hon äter med tassarna (på något konstigt sätt) så är det väldigt.. tassigt!

På tal om kladdigt. I förrgår städade jag lite i coffeshop när jag jobbade.. putsade fint överallt och även glasmontern till glassen glänste så vackert. 3 minuter senare kommer 5 ungar rusande "vi ska få glaaaaasss".
Dessa fem ungar och deras tio små händer flyger genast upp på glaset. "vad är det, vad är det, vad är det, mamma en såån vill jag ha" . Värre blir det, de lixom glider åt sidorna också; med munnen!  Sedan tar de tag ändå längst upp med händerna och glider långsamt ner medan två andra står och bankar sönder rutan. (självklart säger mammorna ingenting). Jag får fram "ni får nog vara lite försiktiga med glaset", vilket såklart leder till arga blickar från mammorna. Ååh, vad jag älskar barn och deras vänliga föräldrar.

Förresten pissade en unge på golvet igår framför kassan. Det var kul.


summerfeelings

Dessa är beställda från H&M. Man börjar ju se fram emot vår och sommar!

image177


grow, damn it.

Vill ha mitt långa hår tillbaka!
 
(suddade bort pojkarna, de kanske inte vill visa upp sig i en 2 år gammal bild. Tina får dock synas bara för att hon gör nåt skumt.. haha)

Väx hår, VÄX! Har till och med köpt en inpackning från Lee Stafford som ska hjälpa håret växa snabbare! Nu är det bara att vänta..

in love again

Har blivit beroende igen av denna underbara röst.. typiskt



katthylla?

Vi har satt upp en hylla ovanför sängen. Martini tyckte om att vara på hyllan. Satt där uppe minst en timma.
 
Skulle egentligen bara visa bilden, som är tagen underifrån. Skön stil va?

image175

duktiga mamma

Hoppas att inte mamma läser min blogg (just detta inlägg iallafall) för denna (bild) är på väg hem till henne på posten snart. Innehåller 60 minuters massage på Haga Spa. Det är från resten av familjen för att hon nyss tagit lärarexamen (svenska, samhäll, bild för låg- och mellanstadie). Ska bara försöka klura ihop ett litet brev oxå med några fina ord.. ska tänka lite i duschen. Har nämligen nyss varit på ett core-pass. Jobbigt, mycket jobbigt, fastän det är så långsamma rörelser. Men bra för mage och rygg, alltså hållningen. Värt att testa! :)

image174

värdelöst.

Alien vs. Predator 2 - vilken värdelös film. Inte ens de snälla människorna fick leva. Och när det var slagsmål mellan varelserna, ja då var det filmat i en mörk miljö så då såg man inte vilket fanskap som var snäll/ond. Och handling? Nope. Världelöst helt enkelt.

Vill ni veta något mer som är värdelöst? Vi har, i vårt vackra glasvitrinskåp i kinesisk design, hela samlingen av "dockorna" från filmen. I olika situationer. Heela samlingen står där o kollar på mig när jag byter om/städar/tittar tv/sover.. Inte nog med att jag alltid avskytt samligen för att de är så fula, nu för att jag ständigt kommer påminnas om den usla filmen. tack!

Ps. Kan tillägga att han som äger den söta lilla samlingen inte heller gillade 2:an, konstigt nog.


frimis "klassiker-golv" äger.

Jag var ute igår (kors i taket). Dansade mig svettig och skrek mig hes till bl.a Summer of '69 och country roads..
Inte ofta man VILL svettas och skrika sig hes. Krogen är ett undantag, ju svettigare och hesare man blir ju roligare har man haft. Knäppt!


tvinga dig själv!

Tja. Har precis kommit hem från ett pass Box. Så skönt!!
Man (läs: Jag) måste verkligen tvinga sig själv att gå och träna även fast man inte känner för det. Känslan efteråt är verkligen värt det. Och så känner man sig duktig såklart! ;) hehe.

Är det någon mer än jag som darrar på händerna, typ asmycket, efter ett hårt pass? Jag har tom svårt att skriva inlägget för jag darrar så mycket.. Knäppt.

Frågan är nu vad man ska laga för mat? Något med lax blir det nog.. Aja, det löser sig.. 
Eller som Sussi skulle säga "Det löser sig sa käring'a som sket i badkaret" . För bästa effekt på frasen måste man ha lite bonn-dialekt. Tänk: "Bonde söker fru-Karl Petter stilen" (som säger typ "körv" till korv och "grisera" till grisarna). Oj, där kom man visst in på ett sidospår, haha.

 

vila i frid.

Åh nej.. 

R.I.P

En av mina favoritfilmer.. :/


En hottie mindre på denna jord..

image322

jag? skada mig?

Jag har skadat mig, igen. Underarmen har fått ett 10 cm långt sår. Lyckades skära mig på en vass glaskant på jobbet. Jag har alltid varit medveten om att jag är lite klantigare än andra. Nu har dock chefen upptäckt det också.
"Bravo. Ingen har lyckats komma emot den där kanten förut. Var det inte du som brände dig i smörgåsgrillen också?"

Nej?


20 år, snart!

Ja, nu är det nästan exakt 3 månader kvar till min 20 års dag.. Då får man väl önska sig lite dyrare saker..? ;)



image173

dåliga jag

Åh, vad duktig jag är. (ironi)
Skulle nyss ut och jogga. Tog på mig som vanligt, tjocktröja, långbyxor, för att hålla mig varm ute i kylan.
Börjar springa, tänker "fan va kallt det är" fortsätter en bit till, snoret börjar rinna. Börjar gå efter ett tag (min kondis kräver några promenadbitar i joggingen) jag börjar skaka av kyla. Springer lite till, blir ännu kallare.
12 minuter har gått och jag tar en genväg tillbaka hem. Jag är så grymt stolt över mig själv

Kommer osökt att tänka på vad mormor brukar säga.. "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder"




Går till bussen (2-3 km) imorgon som kompensation... Går hem också förresten. För säkerhets skull.

hårbollar

Rensade avloppet(?) nyss, alltså silen i badkaret. (har fått ansvaret för det, eftersom det tydligen bara är långt hår som gör att det blir stopp i avloppet)

Med tanke på vad jag fick upp ur silen sitter jag här och är förvånad över att jag inte är skallig i nuläget.


matte love u.

image172

harry potter.

Buhuuu, jag har läst klart sista Harry Potter boken.. Hon, Rowling, måste vara en alien eller något. Hur faan kan man komma på en sån här historia? Alla detaljer, alla namn, alla varelser, alla trollkonster, all historia.. och hur får man 7 tjocka böcker att vara bara mer och mer spännande? Hur får man en sån lång berättelse att vara så perfekt? Antar att de som läst H.P vet vad jag snackar om.. ni andra har missat något, stort!

Den stora frågan är, vad fan ska jag göra nu (förutom att vänta på filmerna)? Vad ska man läsa? Alla böcker kommer framstå som ingenting jämfört med H.P.
Vilket elände



Ps. Den första bild man får upp när man googlar på Harry potter är.. ja, ni kan väl testa och se själva!

vem är din kändisdubbelgångare?

Det här var riktigt kul, ni måste testa! ;) Mina kändisdubbelgångare var kanske inte så jättelika, men Andreas två första (blandning av dem) var ju mitt i prick! Men vad gör John Cleese där? haha

Testet kan ni göra på: http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV

 


oops

Tvättade häromdagen... även detta linne, som jag hade på nyår
Vad jag inte (aldrig) tänkte på var att kolla tvättlappen. Linnet skulle tvättas i max 30 grader, jag tvättade som vanligt på 40 grader. All, ALL, färg, dvs. det silvriga glittriga försvann. Vart det tog vägen? På alla andra kläder förstås!
Just nu går älskling omkring i glittriga t-shirts på jobbet, glittriga kalsonger och glittriga jeans.
Mycket manligt, JAG har gjort honom till en drag queen.
Ni skulle se minen jag fick när han hängde upp sina kläder och han insåg att alla konstigt nog glittrade..
Jag svarar (ljuger) lugnt: Det går bort nästa gång vi tvättar..

Hoppas fan att jag ljög rätt, för min egen skull.

oj, glömde nästan.

Tadaaa! I'm so darn good.



städning.

Nu ska jag städa.. vi har gjort om lite här i lägenheten, när jag ändå köpt nya gardiner var det lika bra att fixa allt vi tänkt på. Men det är stökigt.. fattar inte hur mycket som får plats under en säng. Bara massa skit!
Sen kommer mamma och jag ska färga håret på henne.. får se hur det går. Går nog bra. Jag brukar ju färga mitt hår själv, det borde ju vara svårare :P

Ni kan få se bilder sen hur det ser ut här hemma, måste bara suga upp dammråttorna och plocka bort allt skräp först.

nytt

Har precis satt upp nya gardiner i vardagsrum och kök. I köket blev det vita tunna gardiner med blom-mönster. I vardagsrummet ett sidenaktigt beige tyg. Ser mycket ljusare och fräschare ut nu! :)

Ska till IKEA senare idag och köpa nytt databord, sen ska vi ställa bort vår sänggavel ett tag eftersom den tar för mycket plats. Vi har funderat på att skaffa en större lägenhet snart, en 2:a. Skulle vara skönt med något nytt och lite mer plats.. och då kanske jag kan få en till katt också! hihi ;)

Öh, måste göra något åt min huvud- och mensvärk nu. Jag döör.

tävla

Soft helg. Synd att den tar slut så snabbt, men jobbar iof bara 5½ timma imorrn eftersom jag har körlektion innan, så det blir ganska lugnt imorrn med. Sen är man ledig en dag igen! :) Då ska jag upp på stan och leta gardiner. Har tagit bort all julpynt idag, inklusive gardiner så måste ha nya. (De gamla vi har är fuula!) Lutar åt några ljusa med guld kanske?

By the way, eftersom jag just för tillfället har blivit besatt av massa tävlingar (men ALDRIG vinner!) och det dök upp ett fint pris - bambooörhängen! så tänkte jag ge mitt tävlingsberoende en chans till. Kraven var bara att lägga in detta:

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Så!

hej

Nu sitter jag här hemma med massa ljus tända. Min ensam-kväll blir inte av, älskling är redan på väg hem så det blir vanligt mys istället! :) Fundilerar på att gå och hyra en film.. Har canal + där World trade center går ikväll men har hört att det inte är så bra.. Får se vad Andreas tycker när han kommer, borde bli när som helst..

Förresten sket katten nyss på golvet, jätteroligt! Hon har alltid varit rumsren förutom en skvätt kiss på mattan en gång när vi hade skaffat en ny badrumsmatta. Jag tror hon strejkade för att kattlådan var redan full med bajs. Hon skiter som en häst, måste byta kattlåda varannan dag, och hon är en ensam liten kattunge! Fast hon äter iof som en häst so it does make sense! ;) haha

Aja, nog snackat om bajs. Nu kom älskling! :) Puss alla!

fridaynight, och helgen.

Urk. Är bara trött och tjurig just nu. Inte så det ska vara på en fredag, men men..

Imorgon ska jag iväg till mams och paps med Sussi. Vet itne riktigt vad vi ska göra där men vi hittar alltid på något. Sen ska jag mysa lite för mig själv hemma eftersom Andreas är i Jönköping och hjälper brorsan att flytta.
Skönt att ha lite tid för sig själv ibland. :)

Ska nog ta o läsa lite snart. Är helt fast i sista Harry Potter boken. Kan knappt lägga ifrån mig den. Trist det kommer bli när den är slut sen.. :/

Jaja, godkväll allihopa. Trevlig helg!

Scary shit.

http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf


todays

hej.  Nu sitter jag här med slingor i håret. Eller tjae, de håller på att verka, förhoppningsvis blir det slingor. Mer slingor rättare sagt, det här är andra gången på några veckor jag gör det. Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Är lite sugen på rött hår igen. Sådär som jag hade när jag tyckte det blev FÖR rött, precis så vill jag ha. Men slingor får duga ett tag framöver.

Idag har jag haft körlektion. Igen. (traggla traggla traggla) Snart dags ju! Kan inte allt bara sätta sig snart! :/
Jag har även städat lite där man inte städar så ofta fastän man tänker att man borde. Ni fattar va?
Typ badrumsskåpet och kylskåpet.
Nu får ni se vad jag har där, haha. Brukar ju vara lite "skamligt" att titta i någon annans badrumsskåp, men jag har inget att dölja där så.. nu vet ni om ni inte redan tittat ;)

Hann även smyga in på HM innan bussen gick hem i förmiddags. Lyckades hitta lite fina REA grejer, fastän jag trodde allt borde vara rensat nu.


Bilder från nyår

Ja, nu har vi fått tillbaka kameran. Jag har även suttit i 20 minuter och plockat bort alla röda ögon på ett fotoprogram, så nu ser det rätt bra ut.

Nyår utspelade sig hos Andreas kompis Jocke (detta år också) som bor på Holmen i en villa. efter en mycket god middag med Älskling och Tina (älsklingARNA! hihi) så cyklade vi dit. Senare kom även Sussi. Relativt bra kväll.  
         

music maestro!

Tänkte bara tipsa om lite bra musik, längesen jag gjorde det.

Bra musik a la Lina är; Lifehouse

Lägger in ett smakprov, eller ja, hela albumet blev det visst! Bjuder jag på ;)

free music

gå gå halka gå gå halka

Nu har jag varit ute. Fortfarande kall om kinderna, men riktigt varm i kroppen. Försökte gå så snabbt jag kunde utan att halka, riktigt svårt. Gjorde minst fem "whohoo", ni vet, då man är på väg att drutta på rumpan men lyckas på något vis rädda upp situationen. Var nog en bra idé att inte jogga idag, då skulle jag brutit ryggen minst tre gånger säkert. Mötte dock några hurtiga som lyckades utföra sin joggingrunda galant, spikskor?

Nu tycker jag att jag är värd lite thé och Harry Potter, igen. Kan dricka hur mycket the com helst nuförtiden, vet inte riktigt hur det är fatt (vart tog kaffeberoendet vägen lixom?). Och så har jag även en såndär bjässe till kopp, så stor att det får plats 3 påtår i också.

När älskling kommer hem ska jag vila lite, är fortfarnade trött efter att mamma väckte mig imorse. I need my beautysleep! ;)

what to do?

Måste säga, trots att det var min jobbhelg var det riktigt skönt att jobba. Varför? Inget folk! Vi städade och stod o snacka skit - på en helg! Helt sjukt, har aldrig varit med om det på en helg. Dessutom fick jag sluta tidigare igår! :) Antar att folk inte har så mycket pengar kvar, eller så är de och åker skidor (stackars sussi får jobba ihjäl sig istället!)

Nu är jag ledig två dagar, what to do? Morsan ringde och väckte mig imorse, på min sovmorgon. "hej jag kommer över om en kvart med lite frukostbröd!"
-Eh, va? Jaha, ok. Det var bara att pallra sig upp.
Idag ska jag först och främst leta på alla Martinis leksaker, hon håller på att driva mig till vansinne här hemma! Sen ska jag nog läsa lite Harry Potter. det är svårt att lägga ifrån sig tyvärr. Sen måste någon motion in i schemat, antingen en långpromenad, jogga eller Box ikväll.. Får se. Lutar nog åt en joggingtur, det var längesen. Undrar om det är halkigt med joggingskor ute förresten?

Såg ni Victorias secret igår förresten? Älskar deras shower, så mycket mer än bara en catwalk! Spice girls var ju där också, sjöng "Stop right now". Tänk att man fortfarande kommer ihåg rörelserna! Haha


scrubs




 
Har alltid tyckt Scrubs är en kul serie, men senaste tiden har jag verkligen fastnat. Jag ÄLSKAR Scrubs! Totally min humor ;)

löfte

Jaa, nyårslöften detta år blir.. fortsätta på förra årets! (eftersom det inte hände så mycket då? )
Mer träning, äta nyttigare, gå ner några kilon.. Ja, det blir svårt, måste lära mig hitta motivationen som aldrig varit speciellt stark. Sen en vacker dag kanske jag kan titta på kort på mig själv utan att må dåligt och istället tänka "fan va snygg jag är". Envishet och tålamod!

En vacker dag kanske ni ser mig här.. Hehe, eller inte. Drömma går ju! ;)
image155

RSS 2.0