urkkräkdö

Jobbar helg. Lönehelg. Inte nog med det; Martin Stenmarck uppträder också.

Därför uppmanar jag nu alla som tänkt åka till Marieberg: handla INTE på Jacobs, Nelly's eller Coffeshop i helgen! Tack på förhand (ni räddar en redan trött och sliten själ undan från att bryta ihop)
__________________________
UPDATE

Nu ska det bli regn hela lördagen också! Om det finns någon Gud: "Vad har jag gjort för att förtjäna detta?"

byebye :'(

Ska om en timma gå och fika med Josefin, Tina, Tang och kanske Sussi. Josse åker till Australien imorgon och ska vara där typ ett år! Vi kommer alla sakna henne mycket.. (bara vi inte alla står och storbölar mitt på stan.. piinsamt!)

Josefin, jag hoppas du får uppleva mycket roligt och lärorikt nu på andra sidan jordklotet. Du kommer nog göra och se en massa nytt som alltid kommer vara ett minne för livet, så ta vara på tiden!
Kommer tänka på dig här i kalla Sverige, inte minst vid kafferasten! ;) (tänk på mig när du sitter med kaffekoppen i handen så du inte glömmer mig, hihi!) Ha det skitbra nu bland kängurus, surfkillar och allt vad det nu heter, så ses vi när du kommer hem! :) Kommer sakna dig massor! Pusspuss! <3

image118

aldrig mer

Det började ju så bra, sen sa det tjoff och jag sumpade en dunderkväll, både för mig själv och andra..
Ärligt talat hängde jag inte med på vad som hände förrän det var för sent..
Förlåt!


hej

Har egentligen inte så värst mycket att berätta den här gången heller, men bara för att hålla bloggen igång lixom! ;)

Idag var världens segaste dag.. klockan gick i slooow-slowmotion. Jag och Kristin stod o snackade skit mest hela dagen, dock lite rädda över att chefen skulle ta och klaga eftersom vi tydligen inte skall prata med varandra om det inte gäller något med maten.. Ska man då stå o glo in i en vägg helt tyst en sån här dag i åtta timmar? Nä, skulle inte tro det va. Kan man fan bli psykiskt sjuk av.. säkert..

Igår fikade jag med Josse, min enda kaffekompis ska ju till Australien i ett år. :( Buhäää. Måste lära någon att dricka kaffe, annars klarar jag mig inte! hehe, kommer bli tomt iallafall. Ser fram emot en riktigt trevlig fredag! :)

Nu är jag ledig två dagar, jobbar en halvdag på fredag (fick sluta tidigare pga Josses lilla förferre), sen ledig tre dagar till! Såå sköönt! Lite minisemester skadar aldrig, hehe.

Ah, det här var ju intressant, hehe. Jaja, nu vet ni ju att jag lever åtminstone. Ni som är lediga samma dagar som mig får ju gärna höra av sig om ni vill, hehe. har lixom inte planerat något speciellt ändå. ;) 
Pusspuss godingar!  

hur smarta är ni?

http://www.home.no/ctpics/blandat/hur_smart2.htm

Ett litet smarthetstest.. först tänkte jag; det här klarar jag lätt..
Hmpf, testa själva får ni väl se!
Själv fick jag 4/11 rätt (och anser mig själv ligga på hyfsat bra nivå annars)..
Haha!

image2657

frill

Japp, nu har jag bestämt mig.. har funderat länge, men vill verkligen ha något nytt nu.
Pratar om mitt hår/frisyr.

Ska klippa axellångt, uppklippt, snedda luggen och färga mörkt. Blir nog skönt att få bort det sletna, sommarblekta långa håret (är typ ändå slitet 1 dm.. ) och få en ny fräsch höstfärg. :)

Något åt det här hållet, i en rödbrun nyans? (Säg till om jag är helt ute och cyklar nu ;)
image117

update

Dålig uppdatering på senaste tiden, I know. Sorry, ska försöka vara lite mer "update" för er som fortfarande är intresserade av att läsa om vad som händer i mitt liv, hehe! ;)

Jo, älskling fyllde 25 år i torsdags. Blev tårta och presenter förstås! Av mig fick han en t-shirt, silverkedjearmband, och strumpor (det enda han kunde säga att han önskade sig!)
I fredags planerade jag och Emma (hans brorsas flickvän) lite bakom ryggen på honom att vi skulle kidnappa honom till Boda borg på lördagen med hans bror och bästa kompis Jocke. Dessvärre nämnde både hans pappa och storebror "När ska ni åka till boda borg då"? innan vi skulle dit, så han anade vart vi var på väg när vi körde iväg.. men vi hade riktigt kul ändå! (klarade 1 bana! haha, Hrm, eller.. jag menar 4..svarta..självklart, hrm)
På kvällen hade han fest hos Jocke, som såklart är lika med Sing star. (Jocke slog sönder 3 glas när jag spöade honom på en låt, världens sämsta förlorare! haha) Mycket trevligt det med.. allttå en lyckad heldag!

Imorgon är det dags för halkan med körskolan 7.20 (fööör tidigt!) Spännande! :) Ska bli kul!

Det var allt för den här gången, dax att käka lite tonfisksallad (yummie!) och titta på Idol!
Pussisar

RSS 2.0