Ser du nu då?

 


bild 1: http://hills2city.files.wordpress.com/2009/03/erin-lucas-modeling-2.jpg 
bild 2: nyår 07/08

Kom igen, visst finns det likheter? Erin (The City) vs. Tina!

Ville bara visa vad jag menade.. ;)

_____________________________________________________________________________

(btw, se hur kort hår jag hade för två år sedan!) Nu är det lite längre..

 


award

Jag har fått en award av Anna och Hanna, och eftersom jag inte har något bättre för mig just nu så försöker jag mig på detta.. here we go!



Den som får denna award ska göra på detta viset:
1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka till personen du har fått den av.
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Sju intressanta saker om mig? Haha, jahaja. Kom igen nu intresseklubben, anteckna!

1. Jag anser att jag sjunger hyfsat bra i duschen (fast jag vet att jag inte gör det, akustiken i badrummet lurar mig, antar jag?)

2. Jag har fortfarande inte hittat "min" klädstil. Jag klär mig efter humör för stunden. Ena dagen rockigt, andra romantiskt.. ja, ni fattar! Å andra sidan kanske det är jag? Lina - en blandras!

3. Jag skjuter upp sådant som måste göras så länge det går, varför vet jag inte?

4. Jag lyssnar på all sorts musik, förutom riktigt riktigt hård (skrik-musik) Men pop, rock, techno, ballader, country, rnb, klassikt.. allt!

5. Jag följer aldrig recept när jag lagar mat, inte ens om det är något nytt (då ser jag bara vilka ingredienser som behövs, sen kör jag på känsla) För det mesta blir det faktiskt lyckat!

6. Jag är äckligt nojig över att det skall hända något med katterna. Om vi åker iväg ser jag till att det inte finns något som de kan skada sig på eller fastna i...

7. ..därför är jag också lite orolig för att jag kommer bli likadan, om inte värre, när jag får egna barn. Jättenojig och överbeskyddande.


Jag ger denna award till.. (haha, ingen av dem kommer göra den, men för sakens skull då):
Jenny & Tina!


mormor bloggar!

Mormor börjar få sprutt på hennes blogg! Hon tycker det är jättekul, och särskilt när hon får kommentarer, så surfa in till henne vet'ja, och skriv gärna något också! :)



Precis min humor (sorgligt nog)


till den som hamnade utanför..

 
  

Var inte meningen att du skulle hamna utanför kollaget, babe!

(kollaget är större, du FINNS med i det, men det var för stort så infogade bara mittendelen, oturligt nog fanns du inte med på en enda i mitten..) 

Puss? :)


♥ bra stunder, goda vänner ♥


S09

Igår såg jag sista avsnittet av Scrubs säsong 8. Grät som ett fontän av slutet:


J.D lämnar Sacred heart och ser hur hans framtid kan komma att se ut.. Fint va?

Men, det finns ju en ny säsong nu :) Läkarna har blivit lärare, Scrubs säsong 9, "Med. School"! Skönt, känner att jag inte riktigt är mogen för att släppa Scrubs än, hehe.

Sen får jag väl gå på addicted-möten. "Hej, jag heter Lina och jag är beroende av Scrubs.." Hej Lina


USA-paket!

Har väntat o väntat vid brevlådan varje dag på att Sussis paket skulle komma. (bra diet btw, att stå där hela dagarna..) Igår kom det äntligen! Men inte i brevlådan, det var för stort för att postas. What? Vad har hon skickat egentligen? tänkte jag. Jag trodde jag var smart när jag bestämde mig för att ta min promenad till stora posten på Ö Bangatan, och sen hem. Tänkte väl inte riktigt på, förrän jag var där, att paketet faktiskt hade varit för stort för att postas.. Så jag fick släpa min stora kartong hem i armarna.. den var inte tung men väldigt otymplig..

Detta var i paketet:
 

Very american. Och filten är både väldigt amerikanskt a la tv-shop men också väldigt Lina som gillar djurmönster och filtar! :) Ser fram emot en varm kopp choklad framåt kvällen efter all städning, för idag ska julsakerna väck!
(Btw, checka in Daisy i bakgrunden på bilden, haha! Hon sträcker ut tungan, men det ser nästan ut som om hon har en mänsklig pussmun!)

Tack för presenterna Sussi, du är bäst! :) Ses i Miami, en månad kvar, wohoo!

chocolate mud mask

Igår gick jag in på Åhlens för att fynda lite skönhetsgrejer på rean.
Blev solkräm (1 månad kvar!) och ansiktsmask.. choklad-ansiktsmask! Har hört att det skall vara bra för hyn, och idag provade jag den.. det såg ut som choklad, luktade choklad.. jag smetade in lite i mitt ansikte.. sen kunde jag inte hålla mig längre, jag var ju tvungen att smaka! (såklart, skulle inte ni?)

Tyvärr var den ju inte bara gjord av ren choklad så det smakade lite konstgjort.. men också en stark torr kakaosmak. Så visst, är man desperat någon gång så.. eller kanske inte! (de andra ingredienserna lät typ som något superhjältar får i sig och blir mutanter..)



woho! eller inte.

Är inne på sista frågan på tentan nu. Shit, jag har aldrig haft så dålig motivation tidigare inför en tenta, det har gått såå segt. Det är intressant, men nu vill man bli klar med denna kurs (tentans innehåll hade vi innan vår 10 veckors praktik, sen kom julen.. det säger sig ju självt att man kommer glömma kursens innehåll..) Nästa vecka börjar nästa kurs; specialpedagogik. Handlar om olika svårigheter/handikapp man kan möta hos barn i skolan. Kan bli intressant, och nyttigt.

Kul helg för mig. Tjihoo, parteeey! Or not.

Nästa helg tänker jag gå ut, pallar inte ytterligare en helg när man bara slöar i soffan o tittar på film (no offense älskling!) och om ingen hänger på, ja då går jag tamefan ut själv!


Såhär kan det se ut om jag går ut själv, illa va? (nej, jag var inte ute själv där, har aldrig varit helller för den delen, men jag ser ju lite utlämnad ut.. Den är iof från Kos, där är man alltid utlämnad, även om man inte är själv!) Bäst för er att ni hänger med.. :P


nystajlat

Den förra versionen var för rosa.. helt enkelt.

(tryck F5 om ni fortfarande ser den gamla rosa sidan..)


Pappa ringer..

P: Hej, min gamla dotter! Hur äre?
Ja, just nu känner jag mig riktigt gråhårig efter den inledningen..
P: Åh, jaha.. min äldsta dotter då?
Hm..
*prat*
P: Ja, men det var bara det jag ville veta. Du får ha en bra dag.. och må gud vare med dig.
Ja, detsa.. eh va?

Han slutar aldrig förvåna mig, men att han skulle gått o blivit kristen är ungefär lika troligt som att Naken-Janne sover i pyjamas.

Sist vi befann oss i en kyrka, och lyssnade på mammas kör, råkade ett fönster slå igen och pappa utbrast:
Oj, nu kom jesus!
Tanterna gav oss blickar som kunde döda resten av konserten och jag grät verkligen av skratt (och mamma trodde att säkert jag grät för att det sången var så fin, haha)




funkar alltid mot dåliga dagar..


Ensam..

..är precis hur jag känner det just nu.  Huh?  Nä, jag vet, jag har människor runt omkring mig; en underbar familj, en pojkvän och hans familj, och jag har ett par vänner jag träffar då och då..

Ändå känner jag mig ensam. Jag har inte kunnat sätta fingret på det förrän ganska nyligen; men vad jag saknar är mina nära vänner. Ni som gav er ut på äventyr eller började ett nytt liv och befinner er så långt borta just nu.. Jag har inte förlorat er, vi har ju kontakt, pratar och träffas till och med ibland. Men närheten är borta. Att bara kunna träffas spontant, fika och skvallra, ta ett glas vin och lyssna på gamla 90 tals-hits, gå ut och dansa och glömma bekymmer tillsammans.. Det har blivit så klart för mig när folk omkring en gör sånt.. "ikväll ska jag ut o ta en glas vin med tjejerna".. och man inser att "herregud, när gjorde jag det senast?"

"tjejerna" ...

Det blir så konstigt när det alltid har varit så självklart förut - att alla alltid funnits i närheten. Nu är de flesta borta, har egna liv, skaffar sambos, flyttar, gängen splittras, blir till nya gäng, nya liv.. är det alltid såhär när man blir äldre? Är det ovanligt att kunna behålla sina "tjejer" länge.. föralltid? Och hur gör man för att skaffa nya, nära vänner? Det tar väl lång tid? Jag vet inte, jag kan inte veta, det har alltid varit så självklart! 

Visst har jag några få kvar och tur är väl det, att jag har er! :) Och dessutom vet jag att jag har vänner där ute, långt bort som fortfarande vill vara min vän  ..Men plötsligt kom insikten är det blev så få kvar i min närhet.. att jag inte längre att säga att jag ska ut med "mina tjejer"..

Nu vill jag inte att ni ska tycka synd om mig, verkligen inte! Jag är glad att ni följer erat hjärta och gör det som lockar er. Vi är ju i den åldern då man försöker skaffa sig ett liv.. eller vad man nu kallar det, haha! "förgyller sitt liv" kanske? Jag skaffade mig ett samboliv tidigt och var nöjd med vart jag befann mig i världen och vad jag skulle göra.. jag var före er på så sätt- jag fann, ni söker. Kanske är därför jag blir så paff nu, ensam. Vi ligger inte riktigt på samma våglängd i livet.. och jag kommer säkert hitta några som gör det! :)

Men jag saknar er ändå ♥ ..och älskar er allihop! ;)

 
 

konsten att börja med en tenta..

Varför är det alltid så jäkla svårt att börja skriva på en hemtenta eller uppsats? Jag har haft låång tid på mig men jag är ju trots att drottningen av uppskjutanden, så jag tänkte börja lite smått idag, när jag har en vecka kvar (ganska tidigt ändå, om jag får säga det själv..)

Men varför i hela friden går det långsammare än en handikappad snigel när man väl ska börja? Såhär ser min första tenta-skrivar-dag ut. t.ex:

-Frukost, laddar med en stor nyttig så jag orkar skriva länge. Ser ett Scrubs-avsnitt för att komma igång på ett bra sätt.

..bara ett till avsnitt, sen börjar jag..

-Brygger kaffe till skrivandet.

-Inser att det är himla mycket disk i köket. Diskar lite (det skadar ju inte om det är rent omkring en, när man ska plugga..)

-Bäst att städa lite också, så slipper jag tänka på det när jag ska skriva.

-Åh, måste verkligen städa ur kylskåpet, lika bra att göra det med en gång.

-Trött! Kanske en promenad piggar upp?

-Hemma igen. Hungrig.

-Lunch!

-Sätter mig vid min laptop, ingen idé att koppla in internet, då fastnar jag bara. 

-Kommer på att jag måste kolla upp ett mail om tentan, sätter mig vid andra datorn. 

-Ska bara kolla Facebook.. och nån blogg.. och en till blogg.. 

-Eftermiddagskaffe!

-Sätter mig vid mn laptop igen. Okej nu kör vi. Först ett försättsblad..

..oj vad lång tid det tog, dags för en liten paus! (här är jag såklart stolt över min stora prestation och framgång, så jag tycker jag är värd en liten paus)

-Scrubs.

-Sambon hemma (störningsmoment) Skriver en rubrik och börjar bläddra i en bok.. hmm..

-Börjar rota fram lite middag.

-Middag + TV

-Sova?


Så på en dag har jag alltså gjort en framsida och en rubrik... Många bäckar små, visst, men i denna takt räcker det nog inte ens med en hel vecka. Det enda som fungerar är nog om någon kommer och spärrar internet+Tv, brygger kaffe och lagar maten åt mig, adopterar min sambo och katterna och fängslar fast mig vid en dator med endast Word installerat. Eller är det lättare att gå på jakt efter ett stycke motivation?


Rut stöttar mig i mitt Scrubs-beroende iallafall!


RSS 2.0