shut ut and sleep with mjao.

Vi har en pilsk liten dam i huset. Och det är inte jag. Det är vår kära lilla raskatt Daisy som sticker upp rumpan åt allt som rör sig. Allt som hon kan tänka sig bli en bra far till hennes framtida kitties. Hon verkar dock lite desperat. Det verkar nämligen duga med det mesta just nu, fotbollen, surikat-godedjuret, kudden, vattenkranen, jag, Sussi, ganska mycket på Martini.. och Andreas. Jag försöker förklara för den pilska lilla damen att hon anstränger sig i onödan. Dessa saker är nämligen lite svårflörtade och har ont om fertilitet eller något kön överhuvudtaget.. ja, förutom Andreas då.. men.. nja. Nä. N.E.J!



Detta är hennes hälsningsfras till alla som kommer och hälsa på. Eller ja, snarare någon sorts parningsdans. Ja, tyvärr får man just nu tåla att vår katt kommer upp i knät jaaaaamaaandees (fast Daisy låter lite mer; braaobraooo, njaaaooo) och trycker upp rumpan i fejset. Men vill ni ta det där med blommor och bin för henne så är jag jäkligt tacksam. :)

...

Snörvel, snörvel, host, halkel. Ååh.. Har blivit riktigt förkyld nu, och snabbt har det gått! Igår hade jag ont i halsen när jag vaknade, kände ett litet "pirr" i kroppen men inget mer med det. Sedan var jag i och för sig dum nog att cykla till universitetet fram i tillbaka i kylan (överansträngning + kyla + ont i halsen = inget bra.. alls) Nu har jag blivit snorig och har ont i hela kroppen, svag. Ingen feber än dock (peppar peppar).  Kanske inte så konstigt att det blir värre om man är ute o cyklar i kylan och städar lägenheten i några timmar när man egentligen borde kurera sig? Ja, är huvudet dumt får kroppen lida!

Nu har jag bunkrat upp med kamomillthé (ska vara bra mot förkylning, och jag älskar det!), honung, apelsiner, juice.. och lite choklad såklart! ;) Film är ett måste. Imorgon ska jag bara ta hand om mig själv. Skola på fredag igen!

OBS! Detta var ett "tyck-synd-om-mig-inlägg!" Inte gnällig svensk; ett "tyck-synd-om-mig-inlägg"!


 

Vår tre:a

Här kommer lite bilder från våran lägenhet. Vi har hunnit få iordning ganska bra men det fattas lite möbler osv fortfarande. Dessutom skall vi få nya tapeter i tre rum, nytt golv i ett och målade trösklar + ev. dörrar. Detta gör att man inte kan/vill inreda ordentligt ännu, men man ska ju kunna trivas sålänge också!

 Arbetsrum, i andra delen skall vi ha ett barbord/barskåp
Detta skall tapetseras om (hatar taperterna just nu, blää så fula!)

 Hallen från dörröppningen. Under tavlan skall vi ha en svart byrå sedan.

 Toaletten, det enda "rum" som är klart. Skall bara göra något med fönstret eftersom att just nu kan alla se in när man duschar.. Hejhej örebro, här står jag och tvålar in mig!

 Köket från hallen. Bord+stolar fattas ännu. Här skall vi också få nya tapeter. Blåa!

 andra delen av köket, taget från fönsterdelen.

 Vardagsrum. Här får vi också nya tapeter! Beiga med lövmönster. Skall införskaffas ny matta också (gamla kossan är lite sliten..)

 Andra delen av vardagsrummet. Vitrinskåp + katternas käraste ägodel. 

 Sovrum. Här fattas sängstommen, nattduksbord och hyllor. 

 Vår fina tavla i sovrummet.

 Utsikten över gården. Alltid full av ungar annars, men de är väl i skolan antar jag.. Skitväder btw.

Det var det! :) Ger er nya uppdaterade bilder när vi fått ordning på riktigt!

lika som bär?

Såg förresten filmen Chocolat igår med Johnny Depp och Juliette Binoche. Är hon inte ruskigt lik Julia Roberts? (dessutom är förnamnen ganska lika, Tror tom att Julia kommer från namnet Juliette.. Scary.. )

 
Juliette                                                          Julia

Auoooch.

Jag har sååå pissigt ont i halsen. Orkar inte, blev ju för fasiken nyss av med min förra förkylning känns det som. Fram med näsdukarna och halstabletterna igen då. Dessutom är allt thé nästan slut också, bara äckligt rött fruktthé kvar (inte rooibos utan sånt som verkligen blir rött, smakar piss och framkallar en massa saliv av någon konstig anledning..?).

Skulle egentligen åka o träna idag men nu kanske det inte är en sån bra idé när man har taggtråd i halsen? TYVÄRR måste jag kanske ställa in gymmet idag och tvångsmässigt ladda ner en bra film, göra thé (Andreas får köpa på vägen hem, det är en order!) och bädda ner mig i soffan. Usch, va trist o jobbigt... Hehe ;)
Ibland kan man faktiskt få ihop en ritkigt bra anledning till att slöa.

Ne, lite nytta ska jag faktiskt göra. Jag tänkte städa och röja bort det sista som ännu står ouppackat. Efter ett tag får man lite smått panik över att snubbla över samma flyttlåda för 438:e gången. Och när man inte hittar "den där nagelsaxen jag la någonstans i någon låda.. eller var det i en påse"?

Tänkte ta lite bilder sen när det är hyfsat fint så ni får se hur vår nya lägenhet ser ut  just nu (innan tapetseringen, målningen och golvläggningen..och de nya möblerna som kommer senare också!)


Dumma förkylning - go away!

Överblommade tulpaner är också fina!


impulsshopping, har ni saknat mig?

Oväntat mycket mer pengar = äntligen shopping utan ångest!



Linne H&M: 98 kr
Hårspray H&M: 39 kr
Foundation, Maybelline: 98 kr (erbjudande H&M)
Vattenfast Mascara, Loreal? H&M: 98 kr
Ljuslyktor, Hemtex på REA, 29 kr/st
Platsblommor "Gerbera", Åhlens: 29kr/st
Kalender 2009, på REA, Åhlens: 60 kr
Linneshorts, på REA, Åhlens: 49kr
Blomma Hårsnodd/Brosch, H&M: 29 kr
Tomma Platsburkar, H&M: 19,50 kr

Sådan husse, sådan katt ?

Jag tror någon tar efter sin husses (och ja, kanske lite av sin matte också) beteende/livsstil.

 
 
Hur många har sett en coladrickande, chilinöts-ätande och X-box spelandes katt förut?
Jag äger en sån, och nu har ni sett.

(Och, nej alla "djuraktivister och company" , jag matar inte min katt med chilinötter och cola, även om hon skulle gilla det. Glaset är tomt och nötterna "oätna".. Hon har dock en något pervers förkärlek till sugrör och hon är en jävel på att spela X-box. Grand theft Auto är hennes favvo. )


Jaha..?




Jaa, vad hände? Kan bero på att jag skaffat något som heter "Mer trafik"..Klurigt isåfall att det sjunkit idag..men annars verkar det ett jättebra sätt att få läsare till sin blogg. Man tjänar poäng genom att titta på andra bloggar och ju mer sidor man tittar på ju mer sidvisningar får man själv.. på något sätt. Typ.
Ni hittar länken till "Mer trafik" i min meny, precis ovanför Kategorierna. Helt gratis är det förstås! Och det lönar sig ju tydligen..mina ynka 5 unika i genomsnitt blev 26! :)

Noooo!

Såg nyss sista avsnittet av Prison break.. det kommer mer avsnitt från säsong 4, men inte förrän till hösten skulle jag tro eftersom säsongen i USA inte fortsätter förrän i sommar. Buhuuuu.. :( 

Jo, jag har nog fått en liten panikattack. Och hur skall man kunna vänta sååå länge? ÅÅÅhhh, kan någon ge mig en lika bra serie som PB (ej "girlygirly"-serier please..) så jag kan överleva våren-sommaren, tack?


Gårdagen.

Bio igår, Benjamin Button. Kort sagt; bra men lång (=platt rumpa) och jag grät faktiskt inte. Intressant story och bra gjort, speciellt när man få se hur Brad Pitt blir allt yngre och "Daisy" blir äldre och rynkigare. 

Sen blev det ett par öl på Pitchers med Jenny, Josefin, Emilia (de jag gick på bio med) och på något sätt kom vi vidare till Klaras. Fick reda på att jag går in för halva priset med mitt studentkort också. Alltid trevligt. ("Gratis är gott"
Dj:n var en kändis, jajemen, Klaras slog på stort. Okej, kanske inte en A-kändis men ändå.

Ser ni vem det är?


Hatten är med o allt... Inte? Ne, okej, bilden kanske inte blev så bra
..men det är Peter Siepen.
Cool kille (och snygg överkropp.. och ja, man fick se den!)


~ Vågor ~


Min julklapp från Andreas. Det kan bli snyggare om man tar sig lite tid (plus en massa hårspray) men lite snabbt fixat får man finfina vågor i håret. :) Ni vet "Britneys nya look"-stilen.












Fy skäms!

Jaa, här sitter jag hela dagarna o kommenterar andras bloggar men vad får jag för det? Jo, en liten ruta som alltid visar "Kommentarer (0)"

Om jag lovar att blogga på min nta fräscha blogg o kanske lägga upp mer bilder o dylikt, lovar ni att skriva några rader då..ibland..?


sådärja?

Nu har jag mixat o trixat hela dagen. Först blev jag arg på blogg.se för att det inte gick att ladda upp min nya header (tänkte till och med byta från blogg.se totalt) sen, efter mycket bök ordande sig.. och nu är ögonen tillräckligt fyrkantiga för idag. Har dessutom städat och tvättat från och till så nu är jag heeelt slut.

Skall fixa en lite mer "vår-aktig" header senare, men denna får duga tills vidare.

Nu skall jag till Willys o handla mat, blir kycklingtacos ikväll till Let's dance. Lugnt med andra ord.

Imorgon skall jag på bio och se Benjamin Buttons..blablabla, ni vet ;) (för lång titel att komma ihåg för min del.. )
Måste ju se något annat än Prison Break, är helt besatt och är snart inne på de sista avsnitten, jag vill inte att de skall ta sluut! :/

trevlig helg! :)


Lista!

Jag är lite emot listor (brukar inte orka läsa dem) men den här snodde jag från syster eftersom den var kul med bilder :)

En dag du vill ha tillbaka:

Studenten 2007

En underbar plats

Grekland (med sötisarna!)

En sak du aldrig vill byta bort

Systrarna (även om man önskat många gånger att man kunnat byta, haha)

En bild på dig i mössa


ute i skogen..skyddar sig från myggor
och äter bulle samtidigt (mycket imponerande om jag får säga det själv)

En dag du minns

Jenny fyllde 18 och jag träffade Andreas för första gången
(Det hängde tydligen på håret btw)

En bild som väcker känslor

Blir på (söta) Tina, för jag saknar dig! :)

En bild som väcker minnen

Alla partykvällar från förr med dessa brudar

En plats eller tid du saknar

Gymnasietiden..

En bild från i sommar

Gotland

En bild från i vinter

Vi fixar julklapp till Mams&Paps

En kompis full (förlåt!)

Denna kväll (i Grekland) blev lite för mycket för Wang. Kul bild.
Efter detta sprang (kröp) vi runt och plockade pärlor på bilvägen.


Den första bilden bland dina bilder

Yummie

Den sista bilden bland dina bilder

Sucker för söta kattbilder.

Den du senast fick sms av

Josse :)

Den du alltid har roligt med

Fina Sussi! :)

Någon du saknar

SP3F

Någon du tycker mycket om

Mamsen

Någon du litar på

Papsen (kolla in Martini som liten, gör värsta karatekicken!)

Någon du älskar

Andreas och katzen ♥

Någon du vill träffa (läs: se)

Takida

Någon ifrån din släkt/familj

Söta kusinen Hanna

Någon som är söt

Mammi ♥

Någon som är snygg

Trots personligheten/uppförandet skulle ett sådant utseende inte sitta fel

Något du vill ha


Kliché..jag vet.. men jag är fattig! hihi

Gammal bild på en kompis

(blev många!)

Fulaste bilden du har på dig själv

gott o blandat (the best of me) ;)

Paraplydrinkar-here I come!

Inte för att retas eller så men...

Om ca. 1 månad befinner jag mig här:
 
och här:

och kanske lite här..

Ja, ni fattar! ;) Jag är så elak *mohahaha* (och pank!)

(och titta här mamma, om man googlar på "kao lak" så kommer denna bild upp):
 
Note to myself: En extra resväska till mamma

lysande rävar, ni vet

Mamma ger visdomsord till en jägare:
"Om du ser en räv som lyser så är det ingen räv.."

Ja, vad ska man säga? Mamma i ett nötskal? Det hon egentligen ville säga var att om jägaren såg något djur som blinkade skulle det bara vara vår hund som var ute och kissade.. men det var ingen som förstod just då.

Jag är inte död..

..jag är bara mitt uppe i en flytt till vår trea! :) Har inte haft internet förrän..idag! Ska ta lite bilder och visa senare hur det ser ut här nu.. fast är ju inte klart på långa vägar.. Nu ska vi ta en sväng till gamla lägenheten, är tyvärr mycket skit kvar där.. Slänga?

RSS 2.0