kommande händelser

Om en vecka kommer kattungen! Här om dagen var vi och handlade lite grejer till Martini.
Detta blev det;

 Martini
Såå söt. Andreas skall vara kattvakt under ett par veckor när han har semester, så att hon inte blir ensam på en gång..

..Men först ska vi till Umeå. Andreas föräldrar har hyrt en stuga där uppe vid en sjö. Får hoppas på bra väder så man kan njuta det sista av sommaren. Imorgon klockan halv sju sticker vi, inklusive Andreas bror Staffan (jag kommer reta gallfeber på dom på vägen upp, höhö *djävulshornen ploppar upp*)

Ses om en vecka! Pusselipuss

Vilken hund är du?

Gjorde ett test på svt.se, från något hundprogram som visar vilken hund man skulle vara jämfört med ens personlighet. Jag blev: (ganska förväntat)

Cocker Spaniel

Cocker Spaniel
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Gör testet här: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489

zznnaaark

Fick mms av morsan nyss.

image111

Sexigt.

Min kattunge tycks även öva karate. Kan vara bra att kunna när man skall flytta in till stan!  

Google-test (Googla aldrig på Andreas!)

Ta och googla dessa punkter och klistra in första bilden som kommer upp!

1. Ditt namn; Lina
2. Ditt efternamn; Göthlin
3. Joss/sysselsättning; Servitris?
4. namnet på din pojkvän; Andreas (OBS! Äcklig bild, känsliga bör ej klicka upp!)
5. namnet på din bästa vän; Sussi
6. Komunen du bor i; Örebro
7. Namnet på personen du pratade med sist; Wang
8. Vad har du på dig nu?; Hello kitty mys-set

ja, som sagt, googla inte på Andreas. (Bilden har ej något att göra med MIN Andreas!)

Katt!

Nu är det bestämt och nu kan han inte ångra sig. Vi ska ha en kattunge!
Om två veckor får vi en ny inneboende och familjemedlem; Martini
Världens sockersötaste, lurvigaste och mysigaste kattunge.

image100 image101 image102

knarkar Ipren i 110

Bööh, jordens mega huvudvärk, tre dagar i rad nu, plus mensvärk!
Någon där uppe är inte på min sida just nu. Vad har jag gjort för fel???

shop 'til you drop

Det blev lite shopping idag. Fan va skönt det är att få gå alldeles ensam på stan ibland, titta i affärerna man själv vill, hur länge man vill, utan stress och press. Hittade faktiskt en hel del, men var tvungen att skära ned på grejerna lite och valde ut de jag gillade bäst.

Detta blev det:


En randig båtringad, trekvartsärmad tröja från MQ, på REA, 49:-
T-shirt med katt på H&M för 129:-
Kofta från Gina Tricot för 149:-
Underkläder, Gina Tricot, 3 par för 129:- (ett par rosa spets finns inte med på bilden)
Vitt brottarlinne från H&M för 69,50:- (finns ej med på bilden)

Nöjd med dagens inköp, det var jag värd efter att ha snålat så jävla länge..
Är dock dags att snåla igen, eftersom jag går lön-lös denna månad.. :S Men nu klarar jag mig ett tag framöver!

___________________________________________________________________

Update

Är det någon mer som fått höra "Du är så söt när du är arg"?
Mycket irriterande tycker jag, får nämligen inte höra det så ofta annars, i neutralt läge. Hmpf..
Nu kommer jag dock vara söt i flera dar; mens-monster!!

noooo

Okey, nu är det nära döden upplevelse här hemma.. Både hårsprayen och filmjölken är slut! :S
Gaaah, giv mig styrka!

åh, och shopping

Åhh, kommer aldrig få körkort. Har världens problem med mitt sätt att växla. Har tydligen lärt mig fel från början och ska nu försöka avvänja mig. Det gick väl efter mycket (mycket mycket) tjat från körläraren men jag ger mig fan på att nästa gång sitter jag där igen och gör fel! Blir inte många stunder att träna hemma heller när man inte bor hemma längre och jobbar mucho mycket just nu. Alla andra har körkort, men inte jag! Böööh!

Jobb idag också, sen tre lediga dagar! :) Då ska jag ragga upp morsan eller syrran på lite shopping tror jag. Var evigheter sedan jag köpte något bara för att unna sig lite. Säkert 3 månader sedan.. Har inte ens tittat i affärerna på bra länge heller så allt där blir ju helt nytt för mig! Min plånbok behöver svälta sig lite på mer än bara mat.


omöjlig kompromiss

Vi har diskuterat här hemma OM vi skulle skaffa hund i framtiden, vilken ras det skulle bli isåfall.

Min pojkvän vill ha en irländsk varghund. En av de största hundraserna som finns (och fulaste enligt mig)
Jag vill ha en chihuahua, dvärgspets eller fransk bulldog. Några av de minsta hundraserna som finns.

        

"Vi kan väl ha båda?" föreslår Andreas..
Jamenvisst, då slipper vi ju ge din jävla hund lunch iallafall!

dum idé

Fuck Nutrilett! Nästa vecka börjar jag på viktklubb.se istället!

Där får man iallafall äta vanlig mat. Har kommit på att det är helt idiotiskt att tvinga i sig en vällingsörja när man håller på att spy efter två klunkar, och dessutom fortfarande är hungrig efteråt. En vecka ska jag klara, men sen vill jag ha mat!

tig och svälj, kvinna

Dags att bli av med några kilo. Igår började jag med Nutrilett pulver dryck vilket ska ersätta min lunch och middag. (Frukosten kommer bli den heligaste måltiden!) Är redan frusterad, bara två dagar har gått! I början tänkte jag; "två veckor klarar jag lätt". Nu har jag insett att jag bör minska ned detta till en vecka till att börja med. Jag vill ha vanlig mat!

Och mitt jobb är verkligen det perfekta hjälpen för den här dieten. Jag går runt i ca 8 timmar bland tacos, pitabröd, kyckling, kebabtallrikar, pommes, pizza, hamburgare, baguetter, bakelser, kakor, tårta, glass, milkshakes. Gud är verkligen på min sida nu känner jag. Lungt och sansat går jag till personalrummet på min lunchrast, sätter mig bredvid mina arbetskamrater med min Nutrilettdrink och verkar helt oberoende av att de just då sitter och vräker i sig en hamburgare eller kebabtallrik. Jag sätter på min "vadå-det-här-är-minst-lika-gott-om-inte-godare look" och häller i mig den vällingliknande sörjan trots att kräkreflexerna redan är i full gång. Ett jobb på ett slakteri, sopgubbe eller avloppsrensare är just nu min stora dröm!


funny soap

Äntligen har jag fått börja jobba! Här skall tjänas pengar! Har jobbat 12-20 i två dagar. Tre dagar ledigt nu innan det blir fyra nya jobb -dagar.

Btw, hade väldigt kul inne på toaletten idag på jobbet. Detta stod nämligen på tvålburken:

-Tag en klick tvål i dina händer. Massera in
-Tillsätt sedan lite rinnande ljummet vatten i händerna och massera upp till ett skummande lödder
-Skölj av med rinnande vatten tills tvålen är borta från dina händer


Haha, för de som inte vet hur man tvålar in händerna eller glömmer titt som tätt är denna tvålburk en rekommendation!

6 månader

Denna helg firade jag och älskling ett halvår! Tiden går så snabbt när man har det bra!

Andreas föreslog att vi skulle grilla i vårat torp (min familjs) ute på landet, så det gjorde vi, tillsammans med mamma, pappa, Anna och pappas kusin som var och hälsade på. Så det blev grillat, vin, öl, och vodka med äppeljuice och Sprite ("Man skall inte vara rädd för att blanda" som pappas kusin sa och hällde upp drinkar för hela slanten). Mycket mysig kväll med uteplats, levande ljus och utesittande till midnatt. Sen övernattade jag och Andreas i torpet.

En mycket lyckad kväll och halvårsfirande med familj och killen jag älskar över allt annat..

image98

En vecka på Kos

Nu har vi kommit hem från party-island Kos.
På väg dit tvekade jag om vi verkligen skulle stå ut tätt inpå varandra i en vecka när det redan i Stockholm på väg till Arlanda utbröt en del småtjaffs. Men semestern kom att bli kanon-bra och väldigt trevligt i mitt tyckte! :P

Dagarna var otroligt heta, både av anledning av värmeböljan som svepte in och av tre snygga tjejer som tog Kos med storm! ;) Vi fick dela på en två-rums lägenhet, fyra bäddar, två badrum ett kök, två balkonger. Tyvärr ingen havsutsikt dock, utsikten bestod istället av denna fantastiska vy, inkluderat en bilväg:
 

Det blev såklart en massa sol och bad, vilket hör charterresor till. (Man vill ju inte komma hem utan en riktig turist-solbränna). De flesta kvällar bar av till en skandinavisk bar vid namn "Cactus Saloon" (efter en lång jakt efter discotek vilket medförde ett antal missförstånd, vi blev t.ex lurade till en bar på andra sidan stan som tydligen bara tillät greker efter vissa obekväma blickar).
På Kos finns även ett kul system som inte vi i Sverige har (eller skulle tillåta). Bardiskarna är uppbyggda för dans. (Ej strippdans, bara vanlig hederlig skaka rumpa dans). De som jobbar på barerna bönar och ber tjejer att komma in till dem och dansa på baren. Belöningen är GRATIS drinkar och shots... Tjae, varför inte lixom? ;)

Trots en olidlig värme och konstant klibbig kropp trivdes vi tillsammans. Jag lyckades vänja mig att sova topless med Tina trots hennes knäckebrödsmulor och sand i sängen och godnattsånger som "I wanna be your sexy mama". Wang lyckades att inte få ett utbrott efter Tinas och mitt Kisse-klappande. Ingen fick heller utbrott över mina mamma-fasoner och tjat.

Riktiga vänner håller upp håret när man spyr, meddelar om ens outfit ser helcrazy ut och får även tillåtelse att känna på ens bröst.


Avslutningsvis kommer här en del kommentarer och bilder som får sammanfatta vår semester på Kos:

-We can't open our door..
-Oh, you're from Sweden!


-Kom, kisse kisse mjauuu.

-Tina, varför pratar du engelska med norrmännen?
-Men JAG förstår inte norska!
(norrmännen pratade norska, Tina engelska under ett samtal)

-No, we don't need your help. Go away! (Tina gjorde misstaget att fråga kåta greker efter ett discotek, vi försökte rädda situationen och förföljelsen)

-"Who let the dogs out" spelas i bakgrunden. Samtidigt springer en hemlös hund förbi


RSS 2.0