Tina!

Tack för boken Tina! Jättegulligt! Du gjorde min dag! :)



DÄRFÖR (för att visa min tacksamhet!) ger jag läsarna denna bild på dig när du äter chips. Bara för att du är så söt! ;)


maskerad!

Jo, jag lever faktiskt! Hej! Har verkligen inte haft någon ork att blogga sista tiden men nu är jag här! :)

I lördags var det fest på Holmen. Maskerad med filmtema! Evigheter sen man var på maskerad, men av någon anledning glömdes det bort så blev lite ont om tid att planera.. Ja, jag blev iallafall prinsessa (prinsessan Fiona kom "dracula" på senare, eftersom man blir lite "småful och grön" framåt småtimmarna, tack sa jag..) Andreas fick min egensydda och målade Arn-klädnad. Han sparade till och med skägg i en vecka för rollen. Nog snackat, här kommer bilder.

        

Kan tilägga att Stig-Helmer (Andreas lillebror) vann bästa utklädnad och att jag nu förstår varför så många människor störtvägrar tequila!

hej allihopa!

Ja, lite sen update från min sida, jag vet, förlåt! Har varit ute på landet och sen jobbat nu i en vecka så har varit lite mycket.. nu är jag helt slut (och väldigt less på turister och vädret..) Ska bli skönt att få börja skolan snart. (Sa jag just det?) Det roliga blir att inhandla skolgrejer.. behöver en rejäl väska för alla papper, pennfodral, mappar.. och lite nya kläder skulle sitta fint inför starten ;)

Idag har jag varit ledig, men inte höll jag mig borta från Marieberg inte.. nepp. Blev en tur till IKEA för att köpa lite smågrejer till köket, och en sväng till köpcentret. Fikade där med mamma och syrran (på mitt jobb..) och inhadlande en mycket fin och skön väst på Gina Tricot. (hösten är ju på väg!)

Och snart ska ni få se bilder från Gotland, jag lovar.. ska bara få en del från Staffan och Emma först..sen!

Nepp, nu blir det en match Soul Calibur IV. Så jäkla kul! (mitt nya beroende..)


RSS 2.0