när man inte vågar gå utanför dörren längre..

Inatt, vid 03-tiden blev en 19-årig flicka våldtagen i Markbacken, Örebro.
Mitt på gården. Gården bredvid mig! På andra sidan huset.

Och det gör mig så arg, och fundersam. Vad är det för fel på dessa människor (våldtäcksmännen)?
Jag menar, en vanlig människa står inte ute mitt i natten, i kylan, och väntar på första bästa offer, bara för att få sex. Då har det liksom gått snäppet värre desperation. Skadade, sjuka människor..

Ne, usch. Man kanske skulle skaffa sig en kamphund nu då, när man skall gå ut med soporna?


till sommaren..



..är man fast igen. Brabra serie!

Och checka in Skarsgård i mitten.. Maria Montazami skulle säga: "MUMS!"


Imorgon..


..drar jag ut på landet - där är det lätt att bara vara






Ibland..

känner man sig väldigt ensam och obetydlig.

Ungefär som om man faktiskt vore värd de där ynka 5 kamelerna.

Men jag vill nog inte bo hos en svettig turkisk bartender.




Istället för PS

Detta är en lätt sida att redigera sina bilder på, om man inte har eller förstår sig på  Photoshop eller liknande program. Gratis medlemsskap (man kan bli premium för en kostnad och få fler funktiner)  jättelätt, snabbt och snygga resultat! Man laddar bara in önskad bild sen är det bara börja att experimentera genom att "trycka och dra"! Efter att blivit tipsad om denna sida av syster så blir plötsligt PS en väldigt komplicerad och tidskrävande när man bara skall redigera bilder..


nämen?!



Ja, hon är tillbaka. Just nu har jag något slags behov av att skriva av mig. Mycket som vill ut. Man kan inte hålla inne hur mycket som helst. Jag vet att ni är få som läser men jag sätter kvalitet framför kvantitet!
 
Förut har jag satt lite för höga krav på min själv, att skriva bra och roligt. Jag har inte velat hamna i facket hos de som skriver att de skall gå och jobba eller vad de ska laga för mat. Men jag förstår nu vitsen med att blogga för att skriva av sig, och de flesta av er som läser sitter i andra delar av världen och kanske faktiskt VILL veta vad jag äter, hur ofta jag går ut, vad katterna sysslar med eller vad jag köper för nya prylar.

Hoppas att jag kan få lite respons ibland från er också, hjälpa mig hålla igång om ni vill läsa! Kan räcka med att ni lämnar ett litet "hej" i kommentarerna, det betyder mycket att bara få veta att ni läser! :)

Puss på rumpan!


sånt som sätter guld på tillvaron


Citat av Anna Anka:

"Har du en svinstia är du ett svin"



logik.


Tiden går..



Idag blir jag 22, herregud vad snabbt tiden går.. Jag vill inte bli äldre nu. jag vill fortfarande kunna bada i diskhon.   
För några helger sen muttrade jag och svor över hur faaen 18 åringarna kunde ha kommit in på krogen när det var 20 års gräns.. Lina, dem ÄR 20, vi är 22..  VA, när blev vi det?!


här går många flickors drömmar i kras



Sorgligt men sant.. jag är lika ledsen som er. Buhuu. 

Vi har ju dock mumsiga Jude Law kvar, in shape, som jag btw har sett PÅ RIKTIGT på Miami flygplats. Jag var bara 1 meter ifrån honom.. (men var i chock så jag hann varken skrika, lukta, känna.. ja, ni vet..)


RSS 2.0