bepparna

Mina älsklingar är väldigt trötta såhär mitt på dagen... varför? Jo, de leker nämligen på nätterna. Mmm, mycket avslappnande att för det första bo i en etta där man inte kan stänga in sig/dom någonstans, sen är deras favoritleksaker de som låter allramest (såklart) "plingeling" "prasselprassel" får man avnjuta under småtimmarna. Sen ska de självklart jaga varandra också, samtidigt som de "pratar" med varandra. Upp på bordet, ner på golvet, upp i sängen, ner från sängen, upp på stolen, ner från stolen. Några saker skall naturligtvis vältas ner på golvet, helst gå sönder. Sen när klockan blir framåt 9-10 på morgonen blir de trötta och sover mest hela dagen.
Såhär:
 

MEN, de är mina små bebisar och skulle inte byta dem mot nåt annat. Älskar dem för mycket! ^^

Burnout Paradise

Har (fallit i samma fälla som Tina) blivit beroende av tv-spel, sitter så fort jag får tid över framför vår X-box och spelar det nya spelet som Andreas köpte senast; Burnout Paradise. Äntligen något som passar mig med! Bilspel!
Man ska upgradera sitt körkort genom tävlingar som finns runtom i Paradise City och även samla på sig så många bilar som möjligt. Skitkul, särskilt när man har en liten förkärlek till snygga sportbilar ;)


hum..

Är det bara jag, eller sitter inte X-tinas pattar lite.. weird?

97837-7791
                                        

what?

image1248

Ja, Harry Potter har visst blivit en stor pojke.. när hände detta?
Jag fattar ingenting. Därför ska jag nu diska och städa upp lite. Sen ska jag titta på just Harry, senaste filmen med en kopp thé. Jag har faktiskt varit ute idag på en jättelång vårpromenad, då slipper man dåligt samvete att kolla film en sån här underbar dag. Hihi.

En annan del av Köping

Favoritprogrammet just nu är En annan del av Köping. Så jäkla sköna människor allihopa.
Speciellt Tobbe. Sitter och gråter av skratt här.



Jävla djurdjävel
Är du från Norrköping eller?
Det kostar pengar Mats, du veet..
Jag hittar nog fanimej bättre än dig


hahaha

oscar

Orka kolla oscarsgalan mitt i natten när man kan se bilder dagen efter.


Galans flipp och flopp, enigt mig:

Anne Hathaway, Calista Flockhart, Cash Warren, Harrison Ford, Heidi Klum, Jennifer Garner, Jessica Alba, John Travolta, Keith Urban, Miley Cyrus, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Renée Zellweger, Seal, Heidi Klum satte årets trend på Oscarsgalan!  
Heidi Klum - iof alltid snygg, men kolla klänningen! Wow!

Anne Hathaway, Calista Flockhart, Cash Warren, Harrison Ford, Heidi Klum, Jennifer Garner, Jessica Alba, John Travolta, Keith Urban, Miley Cyrus, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Renée Zellweger, Seal

Någon jag inte vet vem det är.. klänningen ser bara.. väldigt opassande ut. sitter fel lixom´?

Javisst ja..

..kom ju på att mamma bett mig göra ännu mer reklam för hennes blogg.
Ja, vad ska man säga. Hon skriver mest om katter och hundar. och är världens sämsta på att uppdatera. Och hon blir överlycklig för minsta lilla kommentar (sist skrek hon "Åååh, vem är deeet? Känner hon mig? vad vill hon? jag vill läsa hennes blogg! Jag vill skriva tillbaka! Jag har en ny kompis!) Ja, man kan ju nästan tro att hon är desperat.. hrm.. Ja, make her day och skriv vad som helst till henne. På köpet får du en ny läsare till din blogg och kanske en ny bästis/stalker?


kors i taket

Har inget intressant att berätta, som ni kanske märkt på några dagar.. men ibland blir det lixom helt tomt i skallen. Försökte igår men blev lixom 15 rader om min nya kaffebryggare och att jag hade gjort en latte så jag tog bort allt (eftersom jag och säkert många andra skulle klassa det som rätt ointressant)

Men nu kan jag berätta att jag sitter och dricker thé. Jajamen, grönt thé faktiskt. (här borde jag slutat igår men lyckades på något konstigt sätt få ihop till 15 rader om min kaffebryggare, vilken konst egentligen!)

Andreas tog mig till Marieberg för shopping idag (va? kors i taket, halleluja!) Han köpte en vårjacka och ett spel (som antagligen var anledningen till hans galna idé) Jag hittade.. inte ett skit! (va? kors i taket, halleluja)


Puss på er, alla snuttgurkor ;)


hjälp photoshop!

På 2 timmar har jag endast lycka göra en egen pensel och fått alla färger att försvinna (?)
Jag ger upp. Photoshop är jättesvårt. Någon som är villig att hjälpa mig eller länka till nån bra sida som kan hjälpa? Jag har alla dörrar öppna! (= jag är desperat!)


PS

Här sitter jag och trixar med Photoshop. Fan va svårt det är! Jag vill kunna allt på en gång! Kommer säkerligen sitta här hela dagen, tills jag kan allt.. har kommit såhärlångt hittillls (stolt):

image184image185
före                                                  efter

Plötsligt slår det mig att jag inte kommer ihåg hur jag gjorde..
 jaha, där var man på +-O igen
..

lite bla bla

Väntar på att syrran ska komma. Hon ska tydligen sova här inayy. Trevligt, man ses ju inte så ofta nuförtiden.
Ska få Photoshop 7.0 av henne, eller egentligen av hennes kompis. Yes! Ska försöka ändra lite här på bloggen då, när jag väl lärt mig vill säga..

Mitt satans kontokort har slutat fungera, antagligen avmagnetiserat (whuut?) (Eller använt för mycket?) Igår beställde jag ett nytt, med eget motiv. Mina små bebisar blev såklart motivet!

Btw, hon heter Daisy för er som undrat ;) Nu trivs hon och Martini bra tillsammans, fastän martini ibland kan vara lite hårdhänt, men hon är ju större. (Hon vet ej vad som väntar henne, maine coon katter kan bli asstora!)

image183

bäst

Jag har världens sämsta humor. Jag kan inte sluta skratta. Sorry.





mello 08

Ska börja med att säga att jag är liiite bättre i halsen. Ingen feber längre iallafall, men det verkar som om jag blir hemma denna vecka också, sen jobb i helgen.

I lördags var det melodifestivelen. Tyckte allt var skit. The Poodles och E-type skulle vara bra om E-type inte var där (han lyckas ju bra ensam?). Lät bara mysko med två som försökte överrösta varandra. Annars skulle låten som sagt vara bra. Velvet var bäst om man måste välja någon men den låten kändes som man hört förut. Jag ville rösta på Björn Gustafsson, men det gick tydligen inte! ;)


Mammas blogg

Jaha, nu har min mamma skaffat en blogg också (trodde det räckte med msn?) vilket innebär en hel del telefonsamtal skulle jag tro i typ denna stil "Men det funkar ju inteeee! Varför händer det ingeeeet? Jag förståår inteeee!" Men envis som hon är...

Ja, det var ju tänkt att jag skulle göra lite reklam för hennes blogg eftersom hon är helt ny så gå gärna in och skriv nåt, typ "Hej Linas mamma" "vad har du gett dig in på?" eller "och bilen funkar bra?" Då skulle hon nog bli glad. Om hon nu lyckas hitta vart man läser kommentarerna vill säga..

 klicka här för att komma till hennes blogg

Och bara för mammas skull (för att hon aldrig vill vara med på bild) skriver jag inte vem av de två som är min mamma på bilden. Det får ni lista ut själva. Och om mamma fortfarande inte är glad för detta kan jag lugnande säga att jag inte har mer än 5 besökare om dagen och de säkerligen redan har sett dig ;)

SJUUUK.

Nu kan jag nog ha en aning om hur en knarkare har det. Sen i torsdags har jag gjort över med:
-en hel karta Ipren
-3 påsar halstabletter
-en halv karta Strepsils
-en halv burk Bafucin
-en flaska hostmedecin (tog slut på en natt) 
-(säkert) 10 liter honungsvatten
-(säkert) 10 liter vanligt vatten
-en toalettrulle (snytpapper)
-och en massa nässpray

Läkaren trodde det kunde vara influensan eller streptokocker (stavas?). Jag tror inte det. Jag tror någon har tvingat mig svälja 3 miljoner rakblad i sömnen och sedan planterat in glödande kol i såren. Mycket mer trovärdigt.


im so happy

Vi har fått en ny familjemedlem! Och en tidig födelsedagspresent till mig :)
Hon har inget namn än, men hon har en fin stamtavla. Hon är nämligen en renrasig Maine coon.
Namn kommer nog så småningom! Åh, jag är så glad! ^^

image181

.....

Dunk.dunk.dunk.dunk.dunk.

HUVUDVÄRK. Jag orkar inte meer.

videoupdate?

Wow, min första videoupdate. ;) Ne, ska bara visa vad vår katt Martini kan.
Apport är inte bara för hundar..


shop til you drop.

Idag var det jeansjakt. Hatar det, det är ett plagg man MÅSTE prova innan man köper, annars provar jag nästan aldrig kläder i provhytter. Varför? För att man mår så jäkla taskigt efteråt. När inget passar och alla lampor lyser upp varenda jäkla por i ansiktet. usch. men behövde inte prova så mycket förrän jag hittade några som var ok. Blev ett par svarta jeans från Gina Tricot med dragkedjor i bakfickorna. De fick duga (äver fast jag letade efter en helt annan typ av jeans)

Blev även ett träningslinne (fyndade ett par träningsbyxor igår på Röhnisch och en sport-bh) en ansiktskräm, 4 par strumpor och en skjorta på rea.

Nu är jag relativt nöjd, snart ska jag på aerobics också. Skönt.

RSS 2.0