Hejsvej

Nu åker vi och hälsar på turkarna, solen och havet! Ses om en vecka!

voffies

"Grannen" på landet har hundvalpar. Självklart var jag tvungen att se dem (eftersom jag typ är som Kelso i That 70's show: "My highest dream is to play with like 50 homeless dogs!") Hundvalpar luktar dock inte lika gott som kattungar.. Med tanke på att jag rullade runt bland dem, kramades, pussades och rent utsagt blev tvättad av dem, luktade jag till slut som en hundvalp om inte värre! Den rynkande näsan och knuffen i riktning mot duschen från sambo är ju en tolkningsfråga dock..



nytänkande

Hej kära stammisar (typ 5 st..) Som ni kanske märkt har jag varit väldigt trist och omotiverad på senaste tiden för att blogga. Jag har haft tid, men motivationen och fantasin har varit som bortflugen. De där typiska Lina-inläggen har liksom bara tappats bort i mitt huvud. Hur jag än försökt, tänkttänkttänkt, slagit huvudet i väggen, letat inspiration (Spiderchick, I lööööv you!) skrivit-raderat så har det bara inte gått. Anledning till detta? -Ingen aning men jag har ju mina gissningar (förstås):

-vattnet i markbacken ger svår grad av fantasilöshet?
-nya jobbet innebar en slips att knyta runt halsen, lägre blodflöde till huvudet?
-sista tentan tog all min fantasi, skrivlust och motivation
-ungarna på gården ger mig kronisk huvudvärk och allmän bitterhet

I vilket fall som helst måste jag komma på något nytt för att komma igång igen. Tänkte haka på en trend här i bloggvärlden (nej, inte "today i'm wearing this" eller "solarieränd och sönderblonderad fjortis provocerar för att få uppmärksamhet men skyller på allmän avundsjuka") ; Bilder tycker folk om, right? och jag tar ganska mycket bilder med min mobil (glömmer alltid ta med vanliga kameran). Tyvärr får ni stå ut med kvaliten men jag tror jag kan få igång den här bloggen med hjälp av bilder av min vardag..

Räkna inte med allt för seriöst dock (fast det kanske ni redan listat ut?) ;)



Invigningsbilden dårå! Jag i min snygga ank-badmössa (mycket användbar..) Får symbolisera min "nya" blogg; "Personligt i bilder, med en släng av.. badmössa?" Eh, ja.. men ni förstår! ;)

Hej, här är jag igen!

Sommaren tickar på. Har tyvärr inte blivit så mycket sol och bad för mig. Ett par dagar i Örebro och några dagar uppe i Umeå.. men ska ju inte klaga.. om drygt en vecka drar vi ju till TURKIET! Tjohooo, har börjat längta som fan nu! Sol, bad, strand, paraplydrinkar, musik, god mat, saltvattenhår, droppande glass och allt vad utlandssemester innebär. Härligt!

Imorgon ska jag ut till landet en sväng och hälsa på la familia igen. Och kattungarna förstås. För er som inte vet än får vi snart ytterligare en liten familjemedlem (nej, jag är inte gravid, jag talar fortfarande om kattungarna..men vissa hör vad de vill höra, eller hur?) Lilla Rut, är välkommen om ca 2 månader. Vi vet ännu inte vem av dem som är Rut än men så fort vi vet kön på de små så haffar jag en ;) (får se till att det inte blir fel bara i slutändan, de är ju trots allt väldigt lika! Ifall jag råkar ta hem en liten pojk kanske det springer runt små mini-Daisys och mini-Martinis här inom kort.. och det finns ju gränser, en 3:a = 3 katter, rimligt va?)
 
 

Alla är inte tingade så är ni intresserade, hör av er!

what we need is a radiostation!

Lite nostalgitripp:



Jag och Sussi lyssnade mycket på denna ett tag och försökte till och med lära oss dansa som han. Hahah, vilken syn!

Infinite for life! whaa:


Ibland glömmer man bort gamla band man gillade förr.. Synd att man inte har minnen i en arkivlåda och bara kan plocka fram eller leta på bra musik.

På tal om musik finns det en Spotify-liknande sida (fast bättre i min mening, eftersom den inte innehåller reklam eller att man måste stå i kö eller bli inbjuden..) som heter Grooveshark.com. Gratis musik, gör dina egna spelllistor, lyssna hur mycket du vill! Grejt!

snart på väg..

.. till Side, Turkiet! Med systrar och mamma!
6 mil väster om Alanya, på Turkiska rivieran. Sol, bad, shopping, god mat och massa kul! :)

25/7-2/8


 
 

Kvinnoprov?

Jag funderar på att om jag någon gång skulle ge någon ett prov, något sorts kvinnoprov, så skulle nog jag sätta dem i den sits jag sitter i just nu. I en bil med 3 killar mellan 25-30 år. Förutom att man åker ändå från umeå till Örebro i en obekväm bil får man stå ut med; en som absolut ska spela idiot-techno på hög volym, en som ständigt är hungrig en som ska kommentera körningen. Inklusive diverse avgaser som släpps ut-inne i bilen! Håhå-jaja, en timma kvar! Ska nog ta min mp3 och lägga mig och sova i bagaget nu, önska mig lycka till!

RSS 2.0