skakade av rädsla

Sitter här och skakar. Var så jävla rädd för en stund sen.

Var på Willys för att köpa lite grejer till grillningen ikväll. När jag kommer in står en utländsk gubbe och rå-glor på mig. Tänkte inget mer på det (eftersom jag av någon anledning brukar få blickar av utländska gubbar..) men efter ett tag märker jag att han följer efter mig. Vart jag än går är han där! Jag sicksackar, går från ena delen av Willys till den andra några gånger.. efter en stund inser jag att han helt klart följer efter mig! Han tittar på mig ständigt. När han till och med ställer sig i kassan brevid, precis jämsides med mig blir jag livrädd! Hjärtat slår skitfort! Jag är typ helt säker på att han tänker följa efter mig när jag går hem! Jag byter kassa lite snabbt, till den längst bort. Då följer han inte efter men självklart står han och väntar utanför.. Jag tar upp mobilen och ringer Andreas direkt samtidigt som jag börjar småspringa. Jag kunde inte se att han följde efter då men jag höll mig i närheten av en barnfamilj som skulle åt samma håll för säkerthets skull. Nu sitter jag i lägenheten med låsta dörrar och fönster. Han såg verkligen ut som en brottsling direkt tagen ur "Efterlyst", och jag har nog aldrig varit så rädd förut mitt på blanka dagen!

Ska man behöva vara rädd mitt på ljusa dan, när man bara ska till affären 500 m bort i fortsättningen?

BBQ

Ikväll blir det årets första grilllning! Kyckling, grillade grönsaker, tzatziki.. Ååh, det skulle man kunna leva på jämt!



 

hääär

Hm, tror jag måste göra något åt mitt hår som inte blivit klippt på evigheter.. Men vad? Slutar ju alltid med att jag blir missnöjd och vill ha långt hår. Jag vill ha långt hår! Kanske bara klippa upp det lite?

vill ha sol på balkong hela daan!

Här sitter jag redo för solen, men kom på att vi har eftermiddags/kvällsol på balkongen.. Orkar inte heller gå till parken här brevid.. eller VILL inte snarare. Var där igår i ett par timmar men marken var stenhård och massa myror och spindlar tycktes trivas på mig (och jag skriker typ av alla småkryp, så blev en del "aah"!)

Ska iallafall sätta mig på balkongen och läsa min bok. Är lite sen med att läsa "Bakom stängda dörrar". Rätt intressant.. även om jag ibland tvekar till om det verkligen är pappan som är dum i huvudet och inte hon?

Senare ska vi iväg till aspholmen. Ska köpa en matta till balkongen på Rusta (kallt om fossingarna på stengolvet!) och till Stadium för att leta nya träningsskor till mig. Blir kanske ett set träningskläder också eftersom jag igår i ren panik innan träningen rev ut hela garderoben och skrek "jag har inga jävla träningskläder, bara massa fula linnen!!!) Ja, så kan det bli. hah!


20-års fest + dag

Lördag, fest.

     

Söndag, födelsedag. (ja, säga vad man vill om våra huvudbonader.. det var soligt, OKEJ!?!)


before the big day

Jaha, imorgon är det fest hos mig. Tidig födelsedagsfest. Idag var jag och valde ut min födelsedgspresent med mamma; en ny mobiltelefon.. Riktigt snygg! Precis min stil. Sony Ericsson Z770i, Vouge Red. Sååå nöjd är jag!
Tack tack mami o papi!



Skulle städa och handla idag.. men har bara handlat. Började städa lite sen kom vi på att vi var hungriga så vi beställde pizza. Sen fastnade vi där framför tv:n.. och datorn. Så imorgon har jag en hel del att göra!
-sovmorgon (behövs!)
-städa (dammsuga, moppa, damma, diska, piffa till överrallt)
-fixa håret (locka tar en tid..)
-göra iordning dip och morötter
-göra tårta till nästa dag
-välja kläder, svååårt svååårt
-sminka mig
-bädda
-laga iordning något att äta på dagen


Det klarar stålkvinnan lätt.

vill inte vänta..

Jag vill dit NU! Resan är iallafall bokad nu, så nu är det bara att spara och vänta som gäller.

Visst syns det inte att hotellet "bara" har tre stjärnor?

image238

tack

Tänkte bara säga TACK! till Josefin för det fina kortet jag fick på posten igår, det förgyllde min dag. Ja, jag var lite extra glad och trevlig på jobbet till och med, trots att jag blev kallad stumpan och tant på en och samma dag bet jag ihop när jag tänkte på det lilla rosa kortet som låg hemma på bordet..

image237

Gårdagen

Var hundvakt igår, passade på att gosa lite med nykomlingarna..

image236
Inte världens bästa mobilkamera, dessutom kan kattungar aldrig vara stilla. Dessa var de bästa bilderna.. av typ 100..

Åh, va bra!

Grymt bra version på Chris Browns låt, With you. jag är en sån som tycker bättre om de akustiska versionerna.
Det här är dock inte chris brown, men sjunger minst lika bra ändå! Alejandro Manzano från Boyce avenue.


Gym-premiär

Japp, idag var jag på gymmet första gången. Alltså, själva gymmet med träningsredskap o grejer. Har ju förut bara varit med på gruppträningarna. Känns skönt att man nu kan gå och träna utan att behöva passa någon tid, och träna i sin egen takt. (även om jag fungerar bäst när någon skriker på mig vad jag ska göra!)

Tränar efter nautilusmetoden. (Går att läsa om här) Vilket innebär att man lägger upp ett progam efter personens önskemål (jag ville forma kroppen och träna alla delar lika mycket, inkl. kondition) Nautilusmetoden menar att man inte skall behöva träna varje dag för att få resultat, utan att det räcker med runt 2 ggr i veckan á 30 minuter (det är ju ingenting!) och att vilan emellan är viktig. Jag kommer varva detta med gruppträningarna. 

Ja, det känns riktigt bra just nu faktiskt när jag kommit igång ordentligt,och 30 minuter är ju ingenting! Känns nästan för bra för att vara sant, men det ska ju vara en effektiv metod så man får väl se! ;) (självklart måste ju kosten vara hälsosam också för att reslutat ska synas, haha)

Ja, nu sitter jag här och tyckte jag var värd en bit 70% choklad till kaffet, såg nämligen ett program idag om just RIKTIG choklad och att det är jäkligt nyttigt. Innehåller mer antioxidanter är blåbär och vin (vilket jag trodde innehöll mest?!) Till och med fettet i är bra för kroppen. Men då ska det självklart inte vara en Snickers , utan en med hög kakaohalt.

Oj, vad INFORMATIV jag var idag, mycekt fakta på en gång från en som inte brukar bry sig så mycket?
Nä, nu är det tvättid på gång. See ya.

Till Er..

..som avgudar (eller blivit något besatta) av honom.
Den här är till dig Josse, så du har något att titta på, eftersom du inte kan följa serien där nere i Australien ;)
Försök att inte dregla
120822-234























och en mindre version,  att spara nånstans ;)

Riktiga serier

Åh, finns det något bättre än Prison Break? Skiter i alla jäkla tjejserier, har inte sett ett enda helt avsnitt av de serier alla snackar om, Desperate housewifes, Greys, Gossipgirl, OC.. Jag tröttnar. Intriger hit och dit..
Nä, det ska vara Prison Break och Heroes, där händer det grejer ;)

Synd bara att jag snart tittat klart på de avsnitt som hittills finns.. Kanske får stå ut med nån tjejserie tills vidare? :S

 

en gång till!

Seriöst, sitter här och asgarvar för mig själv. Ni måste bara föreställa er detta.
Ni läste kanske om vattenaerobicsen jag testade? (om ni inte gjort det, gör det, kom sedan tillbaka hit!)
För att verkligen få er att förstå min situation där på vattenaerobicsen bättre...

..Nu, föreställ er detta:
Sätt på denna låt: (mycket viktigt för själva föreställningen, eftersom den spelades just när det var som värst)


Och sen mig, med "flytväst" fastspänt runt magen (ganska hårt, sådär så magen ploppar ut åt alla håll) i vattnet, hållandes (flaxande) i två små paddlar, trampandes i vattnet, fullt koncentrerad på rörelserna i en hop av pensionärer.

Herregud ja, ibland måste man få bjuda på sig själv. Hoppas ingen såg mig! ^^

smaken är som baken?

Nu har jag haft något att göra. Har bakat moccarutor, eller kärleksmums som de kallas också.
Det tog ca 30 minuter. Vad ska jag göra nu?

Blir nog inget jobb, då skulle han nog ringt. Ska iväg och boxas vid 17. Det är RIKTIG träning, inte nåt jäkla invalidotrampande i badring med tanter.


Onsdag

Har precis kikat på ett avsnitt av Prison Break (det jag snackade om igår). Blev ännu argare igår när jag upptäckte att jag laddat ned fel avsnitt (som jag väntat på i flera timmar på att det skulle bli klart) Så kan det gå. Nu har jag iallafall tittat, superspännande!

Sitter här hemma och funderar på vad jag ska göra. Kan i princip inte göra något för chefen skulle kanske ringa in mig om det blev mycket på jobbet.. Blää, hatar att inte veta. Men mitt jobb är ju som det är, hrm.

Imorgon ska jag vara hundvakt på eftermiddagen. Ska få träffa kattpluttbäbisarna då också! Såå söta är dom!

Klicka för att stänga bilden


vattenaerobics

Igår testade jag vattenaerobics. Lät ju intressant tänkte jag.. Intressant VAR det, minsann.. För det första var väl jag yngst där. Hälften pensionärer, hälften 30+, jag + två andra i 20-års åldern. Det första vi fick göra var att sätta på oss en typ av flytväst som man spänner runt magen.. Mycket sexigt. Sen fick vi två "paddlar" som skulle användas för att få lite motstånd i vattnet när vi rör på armarna. Jaha, tänkte jag, det här känns ju faktiskt lite pinsamt rent utav (jag kan gå ganska långt annars i pinsamhet).  Eller njaa.. droppen gick nog när hon satte på denna låt:



Just där ville jag bara knäppa av flytvästen lite diskret och sjunka.. Men jag bet ihop, flaxade hejvilt med mina paddlar och trampade vatten, och även om det inte kändes som ett träningspass har jag faktiskt lite träningsvärk idag. Men igår var nog första och sista gången jag testade detta.. tills jag blir pensionär åtminstonde.

vad gjorde jag istället? INGET!

Det här har lixom aldrig hänt förut. Är så arg på mig själv! Så arg att jag laddar ner skiten istället!

MISSADE ETT AVSNITT AV PRISON BREAK IGÅR! Dumma mig, vad tänkte jag på? Herregud.


åh nej!

Dagen jag fasat för har kommit...

Fiskmåsarna har flyttat tillbaka upp på taken här i området efter vintersemestern.. vilket innebär:

-ingen sovmorgon
-trots hetta i sommar måste man sova med stängda fönster coh dörrar (pga oväsen)
-när ungarna kommer blir alla människor som går förbi, och då menar jag verkligen ALLA, anfallna av arga och agressiva fiskmåsföräldrar, "visst" tänker ni men då har ni aldrig mött en arg fiskmås som vill sticka ut ögonen på er.. de är tydligen väldigt måna om deras fula ungar..
-vi bor på översta våningen = högre oljud + anfall på balkongen (tur att vi satt upp nätet för katterna!)
-bajs på fönster

Känner på mig att jag kommer flippa ur ganska tidigt detta sommarhalvår, när det ständigt ekar "kakaaaa kakaaa" i mitt huvud..


britney who?

Måste vara den sämsta show jag nånsin sett. Britney har verkligen tappat gnistan totalt. Till och med jag skulle kunna göra bättre framträdande i en bikini till Gimmie more ;) haha


tävlar

Ja, jag är ju ganska desperat denna månad så varför inte satsa på att vinna lite?
Denna skulle jag vilja vinna t.ex!

image1030Hos Maria!

(kan även tillägga att jag suttit och ringt in till några sådana där ordjakter på TV! Det är fattigt att bara ha en tusenlapp fram till den 15:e...)

cykelshorts?

Säga vad man vill om bilden men om jag vore kille skulle jag nog välja svarta cykelshorts. Fast.. nä, man kan lika gärna gå naken isåfall! 

 

Förresten..

..bara 16 dagar kvar till min födelsedag! Tjihoo.


ledig dag

Ledig dag. Vaknade och satte på The Simpson movie, och tittade i sängen med lite frukost. Häärligt, precis så det ska vara en ledig dag. Fick äntligen sova ut också, känns som jag inte gjort det på evigheter.
Filmen var bra förresten.

Verkar bli fint väder idag så blir nog en liten promenix idag också. (var ute igår och då var det inte speciellt fint..)
Ska först sätta på lite kaffe och sätta mig och höka på balkongen med katterna.

image233

Som hittat.

Dessa är påväg hem till mig bara för att jag behöver ett par sneakers, de är snygga och vrålbilliga! 199 kr på Ellos. Som hittat skulle jag säga! ;)
Zooma

igen..

Har bränt mig för tredje gången på smörgåsgrillen på jobbet. Det är synd om mig. Brännsåret är 1 mm från förra stället.

Chefen säger: Det är aldrig någon som har skadat sig förut i Coffeeshop under alla år. Hur kommer det sig att du har både lyckats bränna dig 3 gånger och skära upp armen på en kant på inte ens ett år?

Ja okej, jag kanske är lite klantigare än vanligt folk, men tänk så här; jag kommer se döcool ut sen med alla mina ärr, sådetså! ;)


onsdAg.

Har nyss kommit hem från stan, där jag träffade Jenny för att shoppa och äta lite. Mucho trevligt.
Fick anstränga mig för att inte köpa för mycket, har nämligen lite snålt med pengar denna månad. Blev bara nödvändiga saker som shampoo, hårinpackning osv.... okej, och en t-shirt! Men det var bara en!

Ska strax iväg och träna. Orkar verkligen inte, men behöver/måste. Men kommer ju kännas gött efteråt..

Ja, och så ska vi väl inte glömma att GRATULERA dagens födelsedagsbarn!
Kusin Hanna fyller 13 år! Grattis!
Wangeliwang i Malmö fyller 20 år! Grattis!
Igår fyllde Annie 21 år! Grattis!


image232
Hanna!

RSS 2.0