Hörrni

Jag tänkte, istället för att skicka sms till alla jag tänkte fråga så ställer jag frågan här istället (det är ju ändå typ bara ni som läser min blogg ändå..) Vad händer i helgen? Verkar som om många tänkte gå ut.. Vad har ni för planer? Tell me! Jag är lite sugen på att dansa nämligen, med tanke på att det gick åt pipsvängen sist..


Partypinglorna för.. ett tag sedan ;)


Under konstruktion

ja, som ni ser.. Jag fixar och trixar lite fortfarande.. grovjobbet klart... men myyyycket kvar.


Fika & Seal

Hello. Har precis kommit hem från en fika med mams, mormor och Jonna. Var på nya Svea's (det kända konditoriet i Kumla har öppnat i Örebro också) mittemot Shanghai. Gottigotti. Räkmacka och "Afrika-boll" som mormor kom på att det kunde heta istället för "neger-boll". Först tyckte hon att den kunde heta "invandrar-boll" istället.. men hon ändrade sig när jag informerade att alla invandrare inte är mörkhyade.. (Jaha..? svarade hon på den för övrigt..) Ja, mormor är lite stollig ibland.. (vilket även har följt med hennes "efterlevande"..)

Sitter och lyssnar på Seal's nya album "Soul", som innehåller lite covers på gamla Soul-låtar. Kanonbra; 5 av 5 toasters. (Björn Gustafsson skämt för er som inte förstod den..)

 

Update:
Haha, vad dumt detta blev kom jag på nu! Choklad-bollar och Seal i samma inlägg.. jaja. Det var ju faktiskt inte meningen! :)

Euw.

Det krävs jävligt mycket för att något skall äckla mig. Jag tål mycket. Men när något har glömts bort och möglat längst in i kylskåpet, och möglet inte ser ut som vanligt grönt mögel utan ett täcke av 100 vattenfyllda små blåsor. Då är jag nära att sjukskriva mig och ligga och kräkas i två veckor. Fy faan säger jag bara. Jag kommer då inte kunna äta Gucamole på evigheter utan att få den bilden framför mig. Jag har då aldrig sett något liknande förut, kanske har väldigt sällsynta "gucamole-bakterier" i mitt kylskåp.

Blääää, jag krääääks. På tal om det kräktes en klasskamrat till mig idag i skolan. Hoppas hon inte bär på kräksjukan..

Flytta!

JA! Nu har vi hittat vårt nästa boende (efter ett långdraget tjatande från min sida eftersom A egentligen vill ha hus men som är helt omöjligt just nu) ! Det blir en trea på ca. 65 kvadrat i Markbacken. Fräscht hus, fräsch lägenhet (dock en del fula mönster på tapeterna med sånt kan man ju fixa lätt) och vi får TVÅ rum mer än vad vi har nu. Vi kan faktiskt springa RUNT och STÄNGA IN oss nu. Katterna kan ha race runt runt istället för fram och tillbaka, och vi får dessutom en stoor balkong. Inflytt är i början av Januari så packning blir under mellandagarna, haha! Jaja.

Och för alla er som jag tipsat om att ta vår etta; tyvärr kan vi inte "första-tjinga" någon på den eftersom vi (tydligen) inte kan hyra ut i andrahand eller vad det var (A jobbar ju på Öbo, han berättade men jag fattade inte riktigt) Men det måste tydligen gå till på vanligt sätt, stå i kö med andra ord, vi kan tyvärr inte "ge" någon lägenheten. Men ställ er i kö för sjutton, vår etta är större än den låter, och fräsch.. och i ett bra område! :)


VÅR trea! :)

Maine Coon

Har varit ute och surfat lite fakta om Maine coon katten. Daisy är ju en renrasig Maine Coon. Hon har haft lite underligt beteende när hon skall äta och dricka så kollade upp lite om detta var vanligt eller ej. Vad jag hittade var att nästan ALLA hennes beteende är väldigt typiska för rasen.

-Utseendet; stor, kraftig benstomme (honor kan väga upp till 6 kg) nosen är "fyrkantig, som en box" och en ovanligt lång och stor svans. (antagligen den största kattrasen)

- Sociala, vill vara där matte/husse är, men är självständiga och vill helst inte bli burna eller hållna alltför mycket. Gosar när det passar sig.
- Snackar, snackar, snackar. Och det är inte något vanligt "mjauuu" vi talar om. Låter lite fågelaktigt, "kuttrande"; Daisy säger bl.a. "braoo", "naoonaoo" "namnam" Jättegulligt. Snackar extra mycket vid löpning.
-Leker med vattnet i vattenskålen. Doppar tassen, skvätter, slänger i mat och bollar. Har tydligen att göra med att rasen grävde fram sin mat ute i det vilda för länge sen.
-Clown-aktiga. Tycker om att vara i centrum (Daisy ligger jämt på våra bord och i handfatet när jag sminkar mig) och hitta på bus. Daisy har en otroligt skön stil när hon vilar och brukar lägga sig på Martini och låtsas som ingenting.


Satt och skrattade för mig själv när allt klaffade in på Daisy. Hon är bäst, även fast hon inte är så kelig har hon en sån härlig personlighet. Clownen i huset, som näästan kan säga "mamma" (hon övar på det)


Vad gör ni i skolan?

Såhär trevligt har vi det i skolan på seminariena.


Nästa vecka ska vi på Afterwork på Clarion Hotel.
Har en liten känsla om att jag har haft väldigt tur och hamnat i en bra grupp med bra lärare. Synd bara att man byter Sem. grupp snart..

På tal om skola måste jag plugga till tentan på Lördag morgon! Går trögt, men känns som grunderna sitter iallafall. Och det är väl huvudsaken antar jag.. Sen ska jag baka saffransbullar! Som kanelbullar fast med saffran och madelmassa (marsipan) i. Julstämningen är i full gång! Typ.


Snuffan.

Det bästa Martini vet är att vara med när jag bäddar sängen. Man ser hur hennes ögon blir inställda på bus-läget. (Hennes pupiller blir stora och svarta, nästan lite läskiga..) Hon hoppar runt bland täcken och kuddar, men vill helst att man ska lägga saker på henne. Knäppgök. Och ja, då förstår ni kanske också att om man rör på fötterna under täcket när man ska sova = döden.


Gratis makeup någon?

Jag är inte en sån som brukar gå på detta... men saken är den att det är HELT GRATIS och man kan få väldigt lätta poäng... efter det? Ja, då kan man få smaskiga presentkort hemskickade på posten från Kicks och Makeupstore bl.a. Helt gratis-helt sjukt lätt.


klicka på bilden, bli medlem, skaffa enkla poäng.. = Presentkort!

RSS 2.0