Ja, jag har det bra!






overkligt.. men nu drar jag!

Min granne är så grymt musikalisk så jag börjar tro att jag kanske bor bredvid någon känd sångerska? Hm. Vem vet, jag har iaf aldrig sett människan! Men hon spelar åtminstone tre instrument och sjunger grymt!

Så imorgon åker jag. Oj.. det känns ganska overkligt att få slippa sverige för ett tag och bara njuuta. Och det här blir verkligen något nytt för mig, med kryssning. Jag har inte ens åkt finlandsfärja och nu ska jag kliva på ett Majesty-skepp med all-inclusive! Omg. Hur beter man sig på en sån båt? Hur ska man se ut? Andreas som har åkt två gånger innan vet inte heller, konstigt nog?, så jag får inte så mycket hjälp när jag ska välja klänningar.. jaja, det ordnar sig nog!

En natt i Madrid, sen till Miami, 7 dagars färja till bl.a. Bahamas och Key West, sen iväg till Miami Beach för att bo där i 6 dagar. Där kommer även Sussi göra oss sällskap hela veckan. :)

För första gången i mitt liv känner jag mig riktigt bortskämd. Jag önskar jag kunde ta med er alla, inklusive mina katter, så ni också kan få dricka paraplydrinkar och glömma snöiga, kalla Sverige.. men min resväska är ganska full redan, sorry! :P En sak är säker, hur skönt det än ska bli att åka iväg vet jag att jag kommer sakna er alla redan efter någon dag! Borta bra men hemma bäst?

Tjingtjing! <3 Puss&kram till er på alla hjärtans dag också, ni vet vilka ni är ;)

Undrar om det är lika varmt som det var i Turkiet?

Ps. Ska försöka lägga upp några bilder efter kryssningen, finns tydligen ganska många caféer med gratis internet och jag kommer ha med datorn, så håll utkik om någon vecka! :)

japp, jag är typ 70 år och nasse, eller?

När man ska resa till USA måste man (förstås..) svara på en del frågor i ett slags inrese-visum.
En del frågor är faktiskt lite.. skrattretande, nästan så man vill svara JA för att de är så fåniga..

Typ denna:
...var du mellan 1933 och 1945 på något sätt inblandad i förföljelseaktiviteter kopplade till Nazi Tyskland eller dess allierade?

Jajamen, jag är visserligen född 1988, så det verkar en aning komplicerat men.. 

.. men vem vet, kanske mitt liv innan detta var inblandad i den skiten. Jag har ju trots allt ett väldigt eftertraktad personnummer av just nazister. På riktigt alltså! Se här: 88=HeilHitler och 20 April=Hitlers födelsedag. Inget att vara stolt över direkt, men det skulle inte förvåna mig om amerikanerna skulle bli misstänksamma!

Fast nja.. jag kan knappt döda en fluga utan att bli känslosam ;)


En liten ängel! Men andreas verkar suspekt, kanske han var nazist under andra världskriget!?


kaffe tack!

Imorse vaknade jag av ett bankande. Tänkte väl egentligen inte så mycket mer på det, i detta hus bankas det ofta, sjungs, bråkas, diskas, skriks, leks osv. Det är normalt att vakna av ljud.

För ovanlighetens skull så gick jag inte direkt på toaletten när jag gick upp. Jag satte på mig kläder, sen gick jag iväg mot toaletten.. Och tur var väl det, för när jag kom ut i köket fick jag se en gubbe stå och le åt mig utanför köksfönstret. Och det är ju inte varje dag man får se något sådant.. särskilt inte om man bor på fjärde våningen! Synd för honom att jag inte gick topless för en gång skull! :P

Godmorgon flygande gubbe! Det komiska är att det enda jag kom att tänka på just då var McDonalds reklamen som gick för ett tag sen, om deras frukost (en nonsensreklam som gick ut på att man inte riktigt var vaken i huvudet förrän man hade druckit kaffe). Det kändes som om jag var med i någon version av de reklamsnuttarna, och jag tänkte inte särskilt mycket på hur han kunde vara utanför mitt fönster.. det enda jag kom o tänka på var att det nog var dags för morgonkaffet!

McD har lyckats hjärntvätta ännu en människa när man inte blir förundrad över flygande gubbar, utan tänker istället på kaffe..




Och för er som undrar så flög gubben faktiskt inte, han stod på en hiss (som man inte såg) och hackade bort is från taket.. Nu vet jag iallafall att om jag hör något mysko bankande så ska jag nog inte chansha på att gå topless till toaletten!


luras inte av det vackra yttre..

Även om världen är fylld med konstiga människor, så blir man ändå lika förvånad/fachinerad varje gång man stöter på någon lite "udda" typ.

Förra veckan på gymmet gick jag in i omklädningsrummet och in i min vanliga lilla hörna, som är lite lugnare än de andra. Där böt jag om, men också en annan tjej, kanske några år äldre än mig. Till utseendet såg hon helt normal ut, om inte bättre till och med (ni vet, en såndär tjej som redan har en fantastisk kropp men som ändå hänger på gymmet i läckra dyra träningskläder var o varannan dag.. jag avis? nää)

Plötsligt börjar bruden snacka. En massa lössnack. Jag konstaterar, efter 2-3 meningar, att det åtminstone inte riktat till mig, för hon varken tittar åt mig eller väntar på respons;

Sådär, och så skorna. Hm, ska jag kanske sätta upp håret. Typ så. Duger fint. Sen musikspelarn. nej, nu glömde jag! Och så den, ska vara där. Åh, jag måste verkligen ha nya skor. Sen låset.. Okej, jaha.. Åh, min vattenflaska läcker, typiskt.. är jag färdig? (och det fortsatte i den stilen, nonstop!)

Jag letar febrilt efter en handsfree, eller telefon, om hon kanske lagt den på bänken någonstans. Nepp, ingen mobil, eller handsfree av något slag. Bara hon o jag. Jag funderar på att säga något i stil med "går det bra"? för att bryta den något, för mig, pinsamma situationen. Hon bara fortsätter snacka, som om människan verkligen inte KAN tänka tyst.

Till slut blir det så konstigt att jag nästan börjar tro att jag är med i dolda kameran eller liknande. Jag spanar efter mystiska växter eller kupollampor, nepp. Inget.

Jag rusar ut, med oknutna gympaskor, och tänker att om det nu vore dolda kameran.. då måste de väl ha mitt tillstånd att sända ett klipp av mig topless? Eller så har jag missat att man nu kan få en inbyggd telefon i hjärnan. Eller så finns det en sjukdom när man måste säga precis allt man tänker på.. i vilket fall som helst var det jäkligt weird.


RSS 2.0