Det ultimata morgonen..

..kan vara ungefär såhär:

-man vaknar upp av "sin älskling" kör in armbågen i magen och ber en titta varför katten rafsar i bakaret..
-efter debatt om vem som borde kolla katten (vem ligger närmast, vem äger katten, vem skötte uppfostran m.m) går man ändå upp och upptäcker att det ÄR bajs i bakaret..
-i hissen upptäcker man att tightsen är "utochin" och man springer tillbaka för att byta trots att bussen går om 5 min.. (och det tar 6 minuter att gå till busshållsplatsen)
-bakomsittande person på bussen pratar högt och tydligt om hur många gånger den "vomerade" i helgen efter en hård kväll.. och vad innehållet såg ut som..
-resten av dagen består av 314 repititioner av en Nicke och Nilla-låt. Som är JÄTTEBRA och måste sjungas så fort det finns tid över.. (när det blir tyst hör man klassrummet brevid spela samma.. för det ÄR ju så het och bra!!)



Jag känner för att göra något spontant.. som att typ baka bullar.. ELLER ÅKA TILL MALDIVERNA!


can't control my self

Jag känner redan på mig att jag kommer, pinsamt nog, köa inför premiären av denna:



Jag undrar när jag fick smällen i huvudet som gjorde att jag blir som tokig så fort jag ser ett djur.. Beter mig fortfarande som typ en femåring som ser en kattunge. Ni vet: "ÅÅÅHH, tittatitta, vad söööööööt, jag vill HA!"  Så fort ett djur är på ingång när jag och Andreas är ute springer han före och låtsas inte som att han känner mig.. undrar varför? Jag har faktiskt blivit bättre på att behärska mig. Nu går jag inte fram lika ofta och frågar om jag får klappa allas djur eller tar upp hemlösa katter i famnen! ;)

 
och visst skötte vi oss ganska bra i Grekland Tina? ;) Bara klappa, inte ta hem till hotellrummet.

vim ar do?


Väskan är prickig.. James Bond Hååår

Ojojoj, vilken humor man kan ha. Sånt här är kul (för er som undrade häromdagen vad jag har för humor, så är den i något stil med detta.. dålig alltså)



Väskan är prickig.. James Bond Hååår.

Jag vill ha ett lejon!

Är jag jätteblödig och känslig om jag storbölar till denna video? Kanske är mitt stora djur-hjärta som talar.. men visst är den fin? Tänk att djur kan te sig så till människor (och tvärtom..)



Någon mer som storbölar? (Mamma, du behöver inte svara, jag vet..)

idolbajs

Jag blir så irriterad på årets Idol. Det är verkligen sämsta "startfältet" någonsin, ingen man tänker; "Wow vad bra hon/han är". Ibland är någon bra, typ Loulou. Men nästa gång sjuger de jättefalskt.. Tänk tillbaka på typ "Sebastian-året" eller "Marcus-året". Då var alla så jävla bra att man inte visste vem man tyckte var bäst och skulle vinna, alla var hög standard. Nu har juryn slängt ut massa bra sångare och kvar blev lite halvdana. Som en Idol-fantast säger jag bläää och överväger att bojkotta årets Idol. Eller vad tycker ni? Är detta lika bra som förr?

 


RSS 2.0