hot in here

Åh, vilken dag. Hett som satan, men lite färg blev det nog. Och jordgubbar, fasiken va gott det är, skulle lätt kunna leva på det! Fortfarande stekhett fastän klockan tickar på mot 18, går inte ens att vara på vår balkong, bastuhett! och jag som tänkt ta ett glas vitt där.. kanske får vänta lite. Nu ska Andreas äta PIZZA, herregud vad jag är sugen. Ja, iallafall, därför sitter jag här och ska kolla Tila Tequila tills han ätit upp, haha. Hm, undrar vad jag ska äta? Lutar åt kycklingsallad..

Helgen, kortfattat

sovmorgon, SOL, jordgubbar, gräs, älskling, grillat, kattmys

åh, va härligt det ska bli att bara få vara.. och NJUTA!

hundvakt

Idag är jag hundvakt till lille Edvin. En liten svart cocker spaniel på kanppt ett halvår. Energi 100%, och stark, ser han en fågel, katt eller något ute flyger jag efter i kopplet. Katterna är dock lite sura på mig för att jag dragit in en väldigt nyfiken svart stor jycke i deras hem. Får väl fjäska med lite makrill senare när han åkt hem. Har nyss kommit hem från en låångpromenad, som tog säkert dubbelt så lång tid som den brukar göra. (det är nämligen väldigt viktigt att nosa varannan meter)

Ja, och dieten går väl ganska bra den med.. tror jag. Är mätt för jämnan, av väldigt lite. Vilket är bra. Kan fortfarande inte se om det gett ngåot resultat på vågen men sålänge jag mår bra bryr jag mig inte.
Håller förresten just precis på att göra GODIS! Jajammen, okey inte riktigt godis, äter ju inget med socker i men man kan faktiskt göra ändå. Det är på 70%:ig choklad (utan socker), vispgrädde, smör (kokas ihop) hackade nötter, arrakessens, in i kylen, sen rullar man små bollar i kokos. Detta är dock ett experiment så vet inte om det är gott än men grunden är ju chokladtryffel så det kan väl inte gå supersnett iallafall?  (Och ja, man får äta hur mycket vispgrädde och smör man vill typ!)

Ja, lite choklad kan behövas, jobbar från 13 till 22 imorgon, shoppingkväll på Marieberg minsann. (kom inte dit)


MSN konversation med Tina

Lina säger:
hm, finns det något piller man kan ta så man är död i två dagar typ? Det är nämligen löning + amy diamond + sten & stanley + bröderna rongedal i helgen...  och ja, jag jobbar..
Tina säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA
'Lina säger:
mhm..
Tina säger:
hahahaha
Tina säger:
haha

Så medlidande kompisar jag har. Verkligen. Tack för stödet.

Ps. har inte hittat några såna piller så ser tyvärr ingen utväg än att pallra sig iväg imorgon.

ledig dag

Äntligen en dag ledigt.. Två på jobbet har slutat så vi som är kvar har helt enkelt fått lite mer tider.. bra för plånboken, dåligt för hälsan.. :/ Men idag ska chefen ha lite arbetsintervjuer så snart får vi lite lugn och ro igen med nya tjejer, kan bli kul. (jag står inte heller ut längre, men har ju bara sommaren kvar, håll ut!)

Goda nyheter (tror jag?), 2 cm är borta på midjemåttet och knappt 2 veckor har gått nu. Dock behöver det inte vara att jag gått ner i vikt, kolhydrater kan svälla upp magen lite och det kan vara det som försvunnit. Men ändå, 2 cm är borta och då blir man glad och lite mer peppad att fortsätta!
(Kan ej säga om jag gått ner i vikt för våran våg har slut på batterier.. vet heller inte exakt hur mycket jag vägde när jag började.. men så snart jag köpt batterier kan kampen börja, haha)

Nu ska jag snart gå till gymmet sen är det städtajm, ser ut som ett enda stort krigsfält här hemma.. Katterna står för den största röran.. dasiy hade sönder en av mina fina kinesiska lyktor imorse. Snart ska kissarna få en egen lekplats, vi har äntligen hittat en som passar in hos oss!

Ungefär såhär (bilden) ser den ut, fast lådan längst ned är dubbel, alltså två hål, i vinröd färg. Går ändå upp i taket. Blir en födelsedagspresent till Martini som fyller 1 år den 27:e.
 image254

fortsätt simma, simma, simma..

God, va svårt det är nu! (dieten..) Idag har det varit helt hopplöst och bara skit. Ja, idag ville jag bara äta allt jag inte får, pizza, massa vitt bröd (som jag aldrig äter annars..konstigt?), lösgodis, choklad.. MEN, jag har inte varit olydig, men fan vad svårt det är nu. Just nu vill jag bara sluta och äta normalt, sluta bry mig. Innerst inne vet jag dock att jag mår bättre nu, bara på en vecka, och är på väg åt rätt håll.. Det handlar bara om att fortsätta kämpa och hålla fokus på sitt mål.. samt motså frestelser, herregud!

Igår var jag och Andreas på IKEA köpte lådor att fylla med mina "detta använder jag inte (nästan alls) så mycket men någon gång kanske"-kläder. Den blev proppfull, och min garderob väldigt rymlig! (har en svår sjukdom som kallas "jag kan inte slänga kläder, därför gömmer jag dem istället")

Senare kom Sussi och hämtade upp mig tillsammans med hennes syrror och vi drog iväg för att kolla läget på cruisingen i Linde. Visst var det en del bilar där men ingen vidare stämning på grund av regnet.. så det bar av hemåt igen. Jag och Sussi hälsade på mams och paps innan jag blev skjutsad hemåt.

Vaknade även upp inatt vid 2 av en väldigt berusad pojkvän som slänger upp dörren och skriker "jävla fransmänsjävlar". Sedan ägnade han några minuter åt att rulla runt på golvet och prata bebisspråk med katten.. Ja, säga vad man vill.. men jag är inte heller så "normal" jämt ;)

fredagssysslor

Hemma från gymmet nu.. gick trögt (läs otroligtriktigtjävla trögt) men väl där gick det ju snabbt som vanligt. 15-20 minuter uppvärmning, 15 minuter maskiner, klar! Synd att våran våg inte fungerar (kanske lika bra?)  så man kunde se om det hänt något.. jag menar, känns ju mycket bättre nu på bara en vecka! (med nya kosten) Ja, ju längre jag väntar och fortsätter i samma takt desto mindre (förhoppningsvis!) visar väl vågen.. och då blir man ju glad förstås!

Nu ska jag käka lite.. vet inte vad än, men har lite köttfärs från igår. Sen ska jag färga håret på mig själv (börjar bli riktigt bra på det nu..förutom att badrummet var helt nerskvätt förra gången..) och sen får man ju inte missa det senaste avsnittet av Tila Tequila på MTV´s hemsida!
  

it's the grej

Här Tina, tänkte att du kanske kunde visa en liten informationsfilm för amerikanerna om svenska tjejer ;)



gåshud

Jäkla snorungar, man får inte vara såhär duktig när man är liten. Så det så..
(jag är förövrigt helt besatt av låten "with you", kan inte få nog av den. R´n´b och sånt är annars inte min grej, vet inte vad som hänt, kanske bara är en engångsgrej?!)

 

katten fångade musen..

image253

..eller ja, hon somnade på den.. (såhär sover hon alltid när jag sitter här, gör att det blir liiite svårt att styra musen..en aning irriterande, men man har ju inte hjärta att väcka?)


fika?

När man känner sötsuget komma kan man äta "ost/skink rullar" så försvinner det. Jättegott, nästan lite oroligt gott. Men till kaffet?

ännu ett nytt försök...

..till att gå ned några kilon. Denna gång provar jag att inte äta några kolhydrater, och ersätta dem med fett! (helt galet, jag vet!) Har tänkt på det här med GI länge, men funderat på om det verkligen var värt det och om det skulle funka (jag menar, pasta och bröd är en stor uppoffring och måste därför tänkas igenom noga! haha), på senaste tiden har jag dock hört mycket bra om Dr. Annika Dahlquist teori "Low Carb - High Fat" och då fick det mig att iallafall testa en period. Och det var inte bara Blondinbellas prat om det som fick mig att fundera, utan min egen mormor har testat detta nu i över en månad och gått ner 5 kilo! Då tänkte jag; ja, jag har ju bannemig fått hälften av mina gener från den sidan, då borde det fungera på mig också!

Så i nästan en vecka har jag nu skippat pasta, ris, potatis, bröd, havregryn osv. Det jag inte riktigt vågat mig på än att äta riktigt feta saker, det känns lite läskigt eftersom man alltid fått höra "fett är dåligt". Till frukost kan man till exempel äta bacon! Man får (och ska) även äta mycket "riktigt" smör, massa ost, majonäs, youghurtar. Och alla lightprodukter är förbjudna! Så länge det inte är socker i, men fett, så är det bra mat! Så nu går jag och läser på allt i butiken, eftesom man får äta sådant som inte innehåller mer än 5 kolhydrater/100 g.

Ja, ett ganska svårt uppdrag för en pasta/bröd älskare men jag har redan stått ut en vecka (vilket är den svåraste perioden) och känner mig faktiskt redan smalare! Så heja på mig, jag SKA klara det! ;) Minst 5 kilo som mormor iallafall!

Håller er uppdaterade.

ögonbryn?!

Konstigaste komplimangen någonsin, fick jag idag:

"Du, du har jävligt snygga ögonbryn.. Jag menar; verkligen"

Ja, vad ska man svara? (Jag svarade "hahah" ögonbryn?! Jahadu, hahaha"
Ja, om han verkligen menade det kanske ett tack vore på sin plats, stackarn..

Häromdagen..

..ägnade jag 10 minuter åt att försöka få upp en tändvätskeflaska med "barnlås"..
Jag är så bra!

slutade med att mamma öppnade den på ett kick, varför ska allt vara så himla komplicerat?

Favvos

Mitt favoritdjur (av alla vilda djur, annars är jag ju kattmänniska!´) är Surikaten. Jag vet inte varför egentligen, har varit facinerad av det sen jag var liten.. desstuom är de ju så otroligt söta, och grymt smarta..

 
 

Denna bjuder jag (du?) på

Ja, Tina, den kom visst upp på youtube ändå.. men bli inte arg, se det som en kärleksförklaring till dig (eller straff för att du lämnade mig?! haha, ne!)

förresten är den väldigt mörk så ingen kommer misstänka något.. om man inte känner igen din välkända röst förstås ;) (och så läser max 8 pers min blogg..) Enjoy.



dessutom var jag smart nog att filma på snedden halva filmen..
Och om du verkligen vill att jag tar bort den gör jag det såklart. (kan ju vara jobbigt om massa skivbolag börjar ringa.. )

Sthlm

Ja, det blev visst inte så mycket bilder från stockholm.. vi är dåliga på att ta kort.

 utanför Globen hotel

 Smygkort på väg till t-bana (fulaste minen, ser ut som en råmande kossa)

 På väg till colosseum (smygkort igen)

 utsikten från vårat rum

Ja, det var allt.. Jag måste verkligen bli bättre på att ta bilder!

aj, ont

Vaknade upp av att jag hade asont i revbenen på vänster sida och axeln.. Förmodligen har jag sovit väldigt tokigt. Kan inte ens ta djupa andetag eller gäspa utan att det gör ont. Ska försöka gå till gymmet ändå men gissar på att jag inte kommer kunna börja ens utan att det gör ont.. Mycket konstigt, och jag som redan skutit upp träningen flera dagar nu. Aja, har man ont så har man. Får väl gå ut o sola lite istället (efter jag testat träna förstås, haha) ;)

ja, oj oj oj vad det är synd om mig.. TYCK SYND OM MIG VÄRLDEN!

kattvakt framför tv:N

Idag har jag varit kattvakt (hämtade katten Eddie hos farbror veterinären eftersom mamma inte kunde).. han var vinglig efter allt medel han fått så han fick vara i soffan medan jag satt brevid och vaktade (så han inte skulle ramla och slå sig och så inte mina honor skulle hoppa upp på honom).. i typ 3 timmar.. framför tv:n...en sån här dag..och jag hade massor att göra.. och tiden gick..

Det var kul. Men vad gör man inte, kattkvinna som man är..?

Klicka f�r att st�nga bilden

Bästa vänner


image247


image248

lite har hänt..

Dålig update, jag vet. Men har jobbat som en tok på senaste tiden och varit i Sthlm, så jag tar och skyller på det.

Ja, vart ska man börja? Har egentligen inte så mycket att berätta.. Tina har åkt till USA. Har fortfarande inte fattat det än men slår väl till snart.. (grinandes i fosterställning..) Men vi kommer ju höras och uppdatera varandra regelbundet ändå hoppas jag, trots Atlanten emellan. Annars har vi ju flaskpost, inte sant?
Väntar iallafall spänt på första uppdateringen så jag vet om hon lever och hur första dagarna varit..

Helgen i Sthlm var bra.. om jag inte varit så fruktansvärt trött! Vi (andreas föräldrar + bröder + Emma)  var iallafall på Coloseum (stavas?) och såg en film om Amazonas. Coolt, typ som 3d film på Liseberg fast ändå inte.. ? haha! Så gick vi lite på stan, åt asgod mat, bodde på Globen Hotel (fräscht hotel, grym frukostbuffé med utsikt över insidan av Globen!) hängde i baren. Dagen efter åkte vi till farsta centrum, träffade min moster + kusin och fikade lite. Sen åkte vi hemåt. (bilder kommer senare)

Ja, och idag var jag till plantagen för att fixa till vår balkong lite, blev rätt bra faktiskt. Väntar bara på att mina odlingar skall börja växa nu.. (typ som att titta på när färg torkar.. )

RSS 2.0