hostnysharkelhost

Chefen berättade för mig igår att han läst på fackets hemsida att om man står stilla på jobbet räknas det som rast.
..Och så frågar han mig senare varför jag står o stampar när jag står i kassan..!? Dööh!? Man vill ju inte förbruka sin rast redan första timman liksom!
 
Förövrigt låter jag såhär nuförtiden. "Hosthost harkel, prosit, host *försöker få luft* host, harkel, prositsnörvelsnörvel host, snörvel *försöker få luft* prosit, hosthosthost" Ja, ni fattar. Andreas vänder ryggen åt mig i sängen och klappar mig på huvudet som gonatt-gest. Katterna sitter bara och tittar förskräckt på mig och springer iväg om jag kommer för nära. Hallå?! JAG ÄR SJUK! TA HAND OM MIG NÅGON!!!

Strike a pose!

Alla bloggerskor verkar ha sina "säkra" poser.
Jag har (tydligen) också mina "säkra"



Ja, de flesta gånger är detta faktiskt inte riktigt genomtänkt (alkohol kan vara en orsak..) Men ni vet.. det kan vara svårt att vara seriös ibland..ganska ofta.. väldigt ofta.. för många människor.. för inte så många.. för mig..

(urval; 7 av 5984 bilder..)

MSN konversation

Msn-konversation med mamma.. eller katten snarare!

Elisabet säger:

Prins charles hälsar laaa siikjfhg på tagnet bordet

'Lina säger:

ååh, heeeej charles, mammi LÖÖÖVS JOO, snuttiplutt.. pussipussgull prins charlie baby <3 <3 <3
Elisabet säger:
ghdhjglön b gbjjn sa han

'Lina säger:

åh, jigjep fjosiut jfosjr, prins! Så, nu är vi klara..


Öh, ja.. när det gäller djur ligger jag ungefär på en 5årings nivå.



Min Prins Charles bor hemma hos mamma&pappa
Men han blir alltid lika glad när hans matte kommer o hälsar på.
Finns ingen goare..

onsdag

Tur att man kollade sin mail imorse (och gick upp hyfsat tidigt) Ska tydligen till min VFU skola kl. 15 idag på planeringsmöte. Tack för att ni skickade ett mail igår 21.47 och sa det,  så man har tid att planera och förbereda sig! Det är vid sådana här tillfällen (då mitt eviga planerande faller sönder) lilla jag får panik. Jag önskar jag kunde vara lite mer spontan & tidsoptimist ibland! 

Underbart väder idag förresten. Perfekt höstväder. Soligt, färgat, kallt och friskt. Lämnar nog bilen hemma och tar cykeln till skolan istället även fast jag är sjuk och inte borde anstränga mig. (Ja, när man cyklar med MIN cykel är det ansträngande eftersom jag "råkade" pilla sönder växeln häromdagen och den tycks ha fastnat i den trögsta växeln...)


nope

Vi fick inte lägenheten.. "Damen" ville inte bo i höghus men hon hade krav på att det skulle vara i Västhaga och en 1:a.. Hm, "lilla damen".. vad jag vet finns det inga mer 1:or i Västhaga som INTE ligger i höghusen. "Lilla damen" kommer att få leta länge ( eller ringa tillbaka? :) )

Bra & dåligt

Börjar med det dåliga.. Jag har en förkylning på G. Halsen är tjocktjocktjock, och det gör ontontont. Köpte allt man kan tänka sig idag för att slippa. Men mammas kur brukar ändå funka bäst; whiskey. (usch o blä, men det är värt det?)

Bra är att vi kanskekanske med lite tur kan få byta vår lägenhet mot en trea alldeles snartbara några hundra meter härifrån i radhusen. Åh, vad jag hoppas! (håll tummarna för oss!)

Nu ska jag krypa ned med hounungsvatten, apelsiner m.m under täcket och titta på Djävulen bär prada. Har faktiskt inte sett den ännu. Krya på MIG!

pandafadder

Jag har länge funderat på att bli fadder för något djur på WWF. Igår såg jag en repris på tv-programmet "Djur i fara" med Linda Isaksson. Hon presenterade djur som var utrotningshotade. När hon visade pandorna började jag gråta i floder (hon också!). Så otroligt fint djur håller på att dö ut. Man uppskattar att det finns omkring 1600 kvar ute i det vilda, vilket bara minskar då man bygger fler och fler städer och hugger ned bambun som pandorna lever på. WWF behöver pengar till att t.ex. bygga fler pandareservat. Jag hjälper gärna till med ynka 100 kr i månaden för att pandan skall få en chans att överleva. Jag tycker ni ska hjälpa till också. Skippa fikat eller (ännu) ett linne en gång i månaden och skänk istället till något djur som får lida för att människan är så jäkla egoistisk! http://www.wwf.se/insamlingsportal/



Och nej, jag har inte blivit betald eller tillsagd att säga detta i min blogg. Det är mina egna ord och för en gångs skull är jag helt allvarlig, eftersom jag tycker det är så himla synd att fina djur skall behöva dö helt i onödan pga oss.

"Du har ju lämnat framme ALLT!"

Någon är på dåligt humör. Hur jag vet? Jo, "Någon" får utbrott över att jag lämnat en tepåse-förpackning framme på bänken. Är nog bäst jag stänger in mig i ett annat rum för kvällen.. Justja, vi bor i en etta.... Balkongen.

smygreklam?


nervvrak

Vet inte om ni har sådana dagar, men ibland är jag bara extra känslig utan anledning (ja, humörsvängningar kan det väl kallas..) Idag är en sådan dag som jag t.ex kan börja grina av att det bara finns 3 droppar mjölk kvar i mjölkpaketet. En sådan dag man skall undvika att titta på t.ex. Extreme house makeover.. Idag på Ellen show visades dock ett klipp som fick mig storböla..(vanligtvis skulle man kanske få en lite tår i ögat, inte mer..)


Mina älsklingar..



(martini e bebis här.. älskar bilden! och andreas ser ut som om han lagt på sig tio kilo i ansiktet, haha. gulligt)

oskyldig?

För att få göra VFU (praktiken) på en skola måste man visa upp ett papper på sitt brottsregister. Det damp ned i brevlådan igår... Självklart var det ett blankt papper! Nästan så att man skulle skicka en kopia till tomten. Titta så snäll, laglig och oskyldig jag är!


bläuschpärkele

Ju mer jag läser desto mindre förstår jag. Usch. Längtar till denna jäkla skolpolitik är över! Inte intressant någonstans, varannat ord måste slås upp i ordboken och allt blir till en enda röra. Känner mig väldigt förberedd inför seminariet imorgon. Jajemen, heja mig! Efter en vecka ligger jag redan i fosterställning under bordet, hur skall detta gå? Just nu skyller jag på att jag aldrig varit intresserad av politik och att det är därför jag inte (vill) förstår. Men snart är det VFU (praktik) vilket ska bli jättekul! :)

Nog med paus, har ca 100 sidor kvar att läsa.. skrivet med storlek 3 typ. Yes.



Breakdance!

Det här var typ det sötaste jag sett..



skola

Jag har inte gått o dött, har bara börjat skolan. Och vi ska typ läsa alla böcker i hela världen. Ja, då vet ni vad jag gör om dagarna helt enkelt!
TJING


RSS 2.0